Нова українська школа, інсулін та місцеві ініціативи: у Луцьку поділять бюджетні гроші

Нова українська школа, інсулін та місцеві ініціативи: у Луцьку поділять бюджетні гроші
У Луцьку планують внести зміни до бюджету міста.

Про це йшлося у вівторок, 16 жовтня, під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що Луцьк отримав 1,6 мільйона гривень субвенції з обласного бюджету.

600 тисяч гривень спрямують на Нову українську школу, 490 тисяч – на ліки хворим на діабет, 583 тисячі – на реалізацію проектів обласного конкурсу місцевих ініціатив.

Ще 100 тисяч гривень субвенції підуть на надання допомоги сім'ї загиблого під Іловайськом атовця Юрія Лавренчука.

137 тисяч гривень перерозподілять ЦНАПу на оплату послуг газопостачання, 216 тисяч гривень – на оплату праці з нарахуваннями для вечірньої школи та 1 159 200 гривень – для працівників навчально-реабілітаційному центру.

Остаточне рішення ухвалять у середу, 17 жовтня, під час засідання виконкому Луцькради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надто довгий час "справи" ЛВПУ фігурують в інтернеті, ЗМІ, прокуратурі, міліції, судах, .... Кінця - краю на разі не видно. І не скоро той кінець буде. Змінюються керівники управління освіти, голови ОДА, прокурори, ..... А віз і нині там. Чому? Та тому, що всі мають єдине завдання - закрити афери, не допустити їх офіційного розголосу. З цією метою управління освіти зініціювало призначення директором училища людини зі сторони. Мовляв, це дасть позитивний результат. - Та хоч ч..та лисого призначте - результат буде таким же або ще гіршим. До тих пір поки в училищі буде сидіти Батов, а в освітніх "офшорах" Попович з Грушкою і не буде знято ембарго на об*єктивне розслідування мільйонних училищно - управлінських оборудок, зрушень на краще НЕ БУДЕ! Не робить честі училищу і той факт, що його перетворили у відстійник ексдиректорів (в т.ч. і засуджених) - сьогодні їх троє. Благо: четвертій вистачило розуму звільнитись. Плачевне (плакали ті, що звільняли) звільнення з училища аферистів Некрасової та Панькевича і ряду працівників управління освіти бажаного результату теж не дасть: крадене ті ділки училищу не повернули. А тому рано чи пізно буде грім серед ясного неба!, який посприяє притягненню до відповідальності багатьох УЧАСНИКІВ ТІНЬОВИХ СХЕМ керуючих освітою Волині і гучним судовим процесам
Відповісти

знову ЦИРК приїхватизаторів

20:16 13.10.2018

З святом!
************************** З свчтом ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ !!! ******************************
0бнуляєм далі на фронтові дії можна все списати ? Пдпілний обком діє . Клубок знаходиться в ВОДА ...
З Днем Захисника Вітчизни! З Покровою! Нехай згинуть вороги України!!! ///// Захист Вітчизни - такий навчальний предмет сьогодні, як ніколи, є актуальним в усіх навчальних закладах України. Якщо проаналізувати, а відповідним службам перевірити, як проводив уроки захисту Вітчизни в училищі, або, точніше скільки уроків не провів прохвесор сільськогосподарських наук, отримавши за непроведені уроки зарплату, то може постати логічне запитання: яку вітчизну підтримує цей осколок комунізму? ... Скільки "наварив" на проекті який був завідомо провальним ? Знову готує фріцам провал ? З ким і як треба було прогинатись , щоб вийти "сухим№ з під " КОВПАКА " по коштах євроспільноти і отримати ...ГУТ ! ГУТ ! ВОЛЬДЕМАР ! Бурсі величина П і= 3.14здарики ?! ....... Фокусники ! Ілюзіоністи ! Клоуни ! ...
Відповісти
Останні новини
Нова українська школа, інсулін та місцеві ініціативи: у Луцьку поділять бюджетні гроші
16 жовтень, 2018, 15:16