Загадкова смерть студента у Луцьку: розповіли, що передувало трагедії

Загадкова смерть студента у Луцьку: розповіли, що передувало трагедії
Студента коледжу Національного університету харчових технологійОлександра Барановича поховали 20 листопада.

Одногрупники та викладачі навчального закладу попрощалися з ним у Луцьку.

Нагадаємо, Олександр зник ще 28 жовтня у районі вулиці Ковельської, що в Луцьку. Його тіло знайшли майже через місяць у Стиру.

Як пишуть Волинські новини, зник він того дня, коли разом зі своїми друзями та дівчиною, з якою зустрічався, поїхали на святкування в один із мікрорайонів на околиці міста. До речі, Сашко спершу дуже не хотів брати участь у тому застільному дійстві. Друзі навіть довгенько впрошували поїхати разом із ними.

Під час студентського пікніку, начебто, Олександр побачив як його дівчина, спілкувалася зі своїм колишнім хлопцем. Кохана хлопця теж навчається у коледжі на другому курсі, після дев’яти класів здобуваючи робітничу спеціальність. Врешті-решт через те спілкування Олександр нібито спалахнув ревнощами. Та й того вечора вони серйозно посварилися.

Поверталися ж компанія додому на таксі. Раптом, на вулиці Ковельській Сашко, нічого не пояснюючи, попросив зупинити машину і швидко вийшов. З тих пір ніхто його так і не бачив.

Тіло хлопця лишень 19 листопада виявили у річці Стир. І, як констатували правоохоронці, на загиблому не було жодних слідів насильницької смерті.

Про Олександра Барановича у коледжі згадують добре. Характеризують його як дуже спокійного і розважливого хлопця. Він, так само як і його дівчина, спершу три роки вчився після дев’ятого класу, здобуваючи робітничу професію. А цьогоріч вже вступив на другий курс коледжу, аби отримати освіту молодшого спеціаліста. Влітку родина похоронила матір Олександра.

У його батька на руках залишилося двоє дітей студентів – Олександр та його сестра, котра також навчається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аж надтооо багато неточностей... Я розумію, що не все так просто, але ж...Не буду все виправляти, бо це майже усю статтю переписувати. Хоча б місце навчання можна правильно написати!!!! Як так???!!!
Відповісти
Авторам статті варто мати трохи поваги до родини Сашка, які від 28 числа не мали спокою, бо не знали де він, а тепер ще читають ось ці "новини"!!! Як взагалі можна писати статтю з таким заголовком, коли так і не встановили докладно, що сталося тієї ночі?! Вам хочеться чим побільше переглядів гучною заявою?! Ви особисто були знайомі, чи бачили ось це "діти виживали як могли"?? Саша був хорошою людиною, вже дорослим, навчався і працював.
Майте совість і не пишіть аби-що!!!
Відповісти
Мда. Журналюгі!! Автор статті позор тобі.
Відповісти
Останні новини
Загадкова смерть студента у Луцьку: розповіли, що передувало трагедії
21 листопад, 2018, 16:12