У центрі Луцька – виставка «Люди Свободи». ФОТО

У центрі Луцька – виставка «Люди Свободи». ФОТО
З ініціативи «Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» 4 грудня на вулиці Лесі Українки розмістили виставку «Люди Свободи».

Лучани упродовж декількох днів зможуть ознайомитися з експозицією з 13 стендів, на яких розміщена інформація про відомих українців, що своєю діяльністю вплинули на становлення Незалежної України, - повідомили у Центрі національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Серед них Василь Стус, Ніл Хасевич, Катерина Білокур, Йосип Сліпий, Алла Горська та ін.

Додамо, що виставка – частина проекту «Люди Свободи», у рамках якого на Київщині, у листопаді цього року, відбувався табір «Повстанець».

Виставка «Люди Свободи» розроблена Українським інститутом національної пам’яті та виготовлена ГО «Студентське братство Волині» за сприяння Міністерства молоді та спорту України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ходив дивився на цю виставку. Абсолютна більшість персонажів, про яких там розповідаються, насправді не зробили для Україниі її людей нічого корисного (винятки - конструктор космічної техніки С.Корольов, ну і ще 1-2 чоловіки). Всі решта - "херої", висмоктані із пальця, а то і просто або посібники нацистів, або звичайні дурники. Просто новій владі потрібно швиденько комплектувати новітній героїчний іконостас, от і повитягували із нафталіну різний непотріб. Бридко.
Відповісти