На Волині провели фестиваль для дітей з особливими потребами

На Волині провели фестиваль для дітей з особливими потребами
У Володимирі-Волинському відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами «Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт».

Про це повідомляє ВолиньUA.

Під час заходу діти змогли не тільки реалізувати свій творчий потенціал, познайомитись із новими друзями, поспілкуватись, а й активно відпочити.

Родзинкою заходу стало заняття у арт-студії. Адже фестиваль - це не тільки демонстрація талантів маленьких виконавців, а й проведення майстер-класів. Під керівництвом викладачів районного Будинку школяра Валентини Серпухової та Олени Смаль юні обдарування створили прекрасний малюнок. Творча міні-майстерня працювала під девізом «Замалюєм світ своїми кольорами».

Учасники заходу, які дали розквітнути святу, нагороджені подарунками. Та поряд із тим кожен учасник отримав ще й гарний настрій та посмішку, яку їм дарували учасники концертної програми.


Довідково:

Ідея проведення та гасло Фестивалю «Повір у себе – і в тебе повірять інші!» поширились по всій Україні. Завданнями Фестивалю є пошук інноваційних форм і методів роботи, спрямованих на самоствердження, активізацію життєвої позиції дітей та молоді з функціональними обмеженнями, розширення їх кола спілкування та розвиток комунікативних навичок, ознайомлення дітей та молоді з інвалідністю з різними видами творчості, відродження забутих народних традицій та ремесел.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині провели фестиваль для дітей з особливими потребами
04 грудень, 2018, 21:24