Мера волинського міста звинувачують у бездіяльності

Мера волинського міста звинувачують у бездіяльності
Підприємці Любомльського ринку кажуть, що мерія не захищає їхні права.

Саме мер Любомля Анатолій Гірикович запропонував депутатам ухвалити проект рішення про оренду торговища і підтримав його, - стверджують у ВО «Свобода».

У партії припускають, що ринок віддали київському бізнесмену, який нібито володіє Шацьким базаром.

Також віднедавна підприємців повідомили, що збільшився тариф на утримання території торговища.

«Я підприємцем вже майже 15 років. Прикро, що влада не прислуховується до нас, особливо в теперішній час кризи. За торгове місце на речовому ринку та продуктовому тепер я мушу платити 450 гривень. До цього варто додати ще 400 гривень до пенсійного фонду, 200 гривень патенту. Поїздка в Хмельницький за новим товаром коштує біля 400 гривень. У підсумку тільки за те, щоб працювати на базарі, де ми влітку стоїмо на спеці, а взимку на морозі, треба віддати близько півтори тисячі гривень за місяць. При теперішній «торгівлі» на прожиття, а у мене двоє дітей, залишається мізер», - каже підприємець Тетяна.

Як стверджують у партії, збільшення тарифу мало відбутися після реконструкції ринку, але обіцяного ремонту не було й досі, хоч торговище віддали у приватні руки понад рік тому.

«Складається враження, що нас, дрібних підприємців, стараються задушити податками та побборами, щоб надати вигідні умови «крупним магнатам». А ними – владі легше «керувати» та й вони з владою заодно. Про малий та середній бізнес ніхто не згадує» - каже підприємець Василь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

А у сусідньому з Любомлем місті Володимирі Волинську ситуація з поборами ще гірша та напруженіша
Нам ще крім оцих всіх податків які більші ніж у вас, доводиться щороку касувати обовязкові нелегальні побори - внески до міської ради на проведення музичного розважального фестивалю Володимир
Відповісти
То ж треба у Володимері той фестиваль проводити і спонсорів шукати. А потім виступає ведуча і зачитує, що той підприємець дав 1000,00 грн, той 300,00 грн. і т.д. і так стоїш і слухає той пе5релік нікому не потрібний. так було раніше, коли я був на тому фестивалі. зараз так само мабуть!?!!? Хай у Володимері просять у Ковальчука і у Гербора просять гроші.
Відповісти
Ще до цієї новини забули додати про пожежу у кінотеатрі у любомлі. Що мабуть теж звязана з тими ...
Відповісти
Останні новини
Мера волинського міста звинувачують у бездіяльності
26 березень, 2013, 17:41