Скандал на нацвідборі на «Євробачення»: канал-транслятор не покаже виступи перших учасників

Скандал на нацвідборі на «Євробачення»: канал-транслятор не покаже виступи перших учасників
Вже завтра, 16 лютого, відбудеться другий півфінал нацвідбору на "Євробачення-2019". Та, на відміну від першого півфіналу, його не покажуть у запланований час.

Так, стартувати конкурс має у прямому ефірі каналів СТБ та UA:Перший о 19:00. Проте, на останньому каналі-трансляторі ефір розпочнуть о 19:55. Таким чином, номери перших чотирьох учасників, а це Ivan NAVI, ANNA MARIA, KAZKA, КiRA MAZUR глядачі UA:Першого по телевізору на побачать, - пише ТСН.

"В ефірі Суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ та на сайті UA: ПЕРШИЙ нацвідбір транслюватиметься з 19:55, одразу після завершення прямої трансляції Кубка світу з біатлону. Проте повна трансляція нацвідбору буде доступна на цифрових платформах Суспільного: на YouTube та в соціальних мережах", - йдеться на сайті каналу.

Однак учасників другого півфіналу рішення каналу обурило. Як розповіли ТСН.ua  у команді співака Ivan NAVI, який виступає першим, що конкурсантів не попередили завчасно про зміни у часі трансляції, а "просто сьогодні виклали новину в своїх медіа".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не знав,що хтось до сих пір дивиться це лайно...
Відповісти