MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні-2019

MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні-2019
Після п'яти з половиною годин перемовин сторони так і не дійшли згоди.

MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні-2019 - суспільний мовник та співачка, яка перемогла в національному відборі на Євробачення, не дійшли згоди "через низку причин", - пише ТСН.

Про це йдеться у заяві Суспільного.

Як зазначається, у виконавця, який представлятиме Україну на міжнародній арені є певні зобов’язання: після підписання договору з ПАТ "НСТУ" на час конкурсу виконавець стає культурним амбасадором України та доносить не лише власну музику, але також стає виразником думки українського суспільства у світі.

"Після проведених перемовин ПАТ "НСТУ" та співачка MARUV не знайшли спільного рішення щодо місії представника України на міжнародному пісенному конкурсі", - йдеться у заяві.

Разом з цим пояснюється, що згідно з правилами Євробачення мовник-учасник має забезпечити неполітичний характер конкурсу.

"Ситуація, яка склалася навколо нацвідбору цього року, має ознаки політизації", - вважають на Суспільному.

Причину вбачають у великому резонансі події, спробі тиску з боку політичних сил та втручанні в дискусію культурних діячів та інформаційних структур країни-агресора.

MARUV сумарно отримала найбільшу кількість балів на фіналі Нацвідбору. Шість балів їй поставили глядачі, п'ять – судді. Проте кінцеве рішення залишається за Національною суспільною телерадіокомпанією України.

Користувачі мережі розділились у враженнях від перемоги MARUV
розділились в емоціях від її перемоги, оскільки співачка неодноразово гастролювала в державі-агресорці Росії та і наразі має кілька запланованих концертів у російських містах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому націоналізм називають печерним?
Відповісти
Хочу казку! Під горілку так заходить хоч вішайся
Відповісти
Аласанія почав відпрацьовувати, що не посадили і навіть не звільнили з посади
Відповісти
Ну тепер по логіці суспільного мовника (хоча який тепер він СУСПІЛЬНИЙ) та за логікою міністерства культури та пропоганди потрібно 150тисяч глядачів тих хто надсилав СМС та голосував за MARUV відправити кудись на виправні ідеологічні роботи (мо в якийсь табір під Віницею...) P.S. думаю сталін та гебельс заздрядь тим методам які використовують "демократи"...
Відповісти
гринджоли відправте ще раз
Відповісти
Я хочу і чугункін і логопєд!
Відповісти
Maruv найкраща з претендентів нац відбору, то відбправте Це Шо, чи ще якусь хєрню, позорища в очках
Відповісти
Хочу DZIDZIO !!!
Відповісти
Об*єктивно, то людина їде від імені своєї держави і повинна нести обов*язки і відповідальність за представлення держави на міжнародному конкурсі.
Практика світова і зрозуміла. Обмеженя є, а раптом вона під час виступу на євробаченні почне співати інший провокативний текст чи вийде топлес? Скаже - договір не забороняє.
Тому нічого дивного, що її виступ має контролюватися на державному рівні, адже мова іде про імідж держави, а не виступ в районному клубі на святі урожаю.
Відповісти
Пєтя хоче казку!!!
Відповісти
марув порахувала скільки втратить грошей, і сама відмовилась. а звалює все на політику. мету свою досягла - і піарчик і скандальчик, тепер ще більше в росії людей на її концерти ходитимуть
Відповісти
Співачка з України може виграти 1 місце в кількох країнах.? І в Росії
Президент РФ теж може виграти 1 місце в кількох країнах? І в Україні?
Відповісти
Та марув прикинула, скільки грошей треба вкласти і зрозуміла, що і в 10 не потрапить, ось і включила задню, а прикрилась політикою.
Відповісти