Скільки в Луцьку коштує покататися на таксі

Скільки в Луцьку коштує покататися на таксі
Саме ці люди не сплять, поки ми всі не повернемося з вечірок, саме вони знають найбільше в світі анекдотів та історій. Ніхто, крім них, не знаходив на роботі стільки забутих гаманців і телефонів, які потім треба ще й доставити розтяпам. Так, йдеться про таксистів, адже 22 березня – їх день. Хочете привітати таксистів зі святом? Попросіть водія авто ввімкнути улюблену музику та розкажіть йому щось цікавеньке.

Часто на таксі ми кудись поспішаємо, нервуємося, а якщо поїздка таким транспортом незапланована і неблизька, то нервово поглядаємо на лічильник і перебираємо купюри в гаманці. «Таблоїд Волині» розпитав диспетчерів про актуальні ціни на поїздки і ділиться з вами:

«Джокер» своїх клієнтів возить за ціною 30 гривень за посадку в машину, за кожен кілометр треба платити 6 гривень 80 копійок в місті та 9 гривень за містом.

Якщо ж їхатимете «Еліт експрес», то заплатите за посадку 30 гривень, а за кожен наступний кілометр в місті – 6 гривень, за містом – 12 гривень.

«Євро таксі» пропонує такий тариф: 30 гривень – за посадку в авто, а за кожен наступний кілометр в місті чи за містом – 6 гривень.

Таксі «Козачок» за посадку в автомобіль пропонує ціну 30 гривень, кожен кілометр в Луцьку обійдеться в 6 гривень 50 копійок, а за містом – в 8 гривень 50 копійок.

«Люкс Таксі» за подачу машини пропонує заплатити 30 гривень, за кожен кілометр – 6 гривень 50 копійок в місті й 10 гривень за містом.

Таксі «Морячок» за посадку в автомобіль пропонує 30 гривень, кожен кілометр в Луцьку обійдеться в 6 гривень 50 копійок, а за містом – в 9 гривень.

Служба таксі «Оптимальне» пропонує найдешевшу посадку в авто, 25 гривень, за кожен кілометр сплатите 6 гривень в місті й 9 гривень за містом.

Таксі «Чумак» за посадку в авто бере 30 гривень, за кожен кілометр в місті – 7 гривень, а за містом – 9 гривень.

«ХІТ таксі» та «МAXIM» рахують вартість поїздок згідно з відстанню. Ми запропонували відстань від проспекту Волі 13 до ТРЦ «ПортCity». У «ХІТ таксі» така поїздка коштує 51 гривню, а в «МАХІМ» – 43 гривні.

«GPS таксі» пропонує заплатити за поїздку протяжністю 2 кілометри 34 гривні, а за кожен наступний кілометр – ще 5 гривень 50 копійок.

Чимало служб з вищезгаданих пропонують додаткові послуги, наприклад, можна викликати машину підвищеної комфортності або ж замовити вантажне авто, звісно, за іншими тарифами. Ми описали базову вартість, станом на 21 березня 2019 року. Вдалих вам подорожей!

Передрук заборонений

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Береш "ТАЧКУ" і в 1,5 рази дешевше. Таксі ПАКА
Відповісти
Дешевше тачки не має
Відповісти
ВСІ ХТО КОРИСТУЮТЬСЯ ТАЧКОЮ ШУКАЮТЬ НА СВОЮ ,,,, ПРИГОД
Відповісти