Дороги у Нововолинську латають землею. ВІДЕО

Дороги у Нововолинську латають землею. ВІДЕО
Своєрідне «ноу-хау» у ремонтуванні доріг запровадили у Нововолинську ‒ засипають ями на дорозі звичайною землею.

Ремонтники таки взялися до латання обласних доріг, як і присягалися, ‒ за доброї погоди, ‒ йдеться у рубриці Без коментарів телеканалу ZIK.

Проте замість гарячого асфальту в ями кидають не щебінь чи каміння, а звичайний ґрунт.

За кадром відео чути чоловічий голос, який запитує в когось, що ж буде далі, коли буде капітальний ремонт. У відповідь інший чоловій голос обурюється: «Та звідки? Виділять ‒ буде ремонт, не виділять ‒ не буде ремонт. Та в Києві дорог нема…»

Нагадаємо, нещодавно у мережі зʼявилися фото і відео доріг Нововолинська, які перебувають у незадовільному стані. А голова Волинської ОДА Борис Клімчук ще на початку весни затвердив перелік шляхів, які ремонтуватимуть за кошти субвенції із держбюджету. Тож, відповідно до переліку, капітально ремонтуватимуть у Нововолинську 6 вулиць, поточний ремонт проведуть на 7 дорогах. Загалом на ці потреби піде майже 2 мільйони гривень ‒ 1 мільйон 916 тисяч 700 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як вміють так і латають.
Відповісти
якість відео не дуже дозволяє розібрати, але на мою думку це не земля, а відсів або залишки від фрезерування старого асфальту з минулих років. Чим було - тим і засипали. Видно, що ще сніг лежить, перші дні квітня... низька температура.
Відповісти
Знаєте чесний люд чому такий стан наших доріг? А тому що цієї злощасної зими було 39 циклів (цикл - це коли замерзало і відмерзало). Аж 39-ть таких циклів. Це не то що у Норвегії на початку зими замерзло і в кінці відмерзло. У нас забагато було тих перепадів температур, вот і воно вдалося взнаки. Та ще й наші методи асфальтування. Вот і воно далося все взнаки - тому і стан наших доріг такий негативний.
Відповісти
на усіх дорогах потрібно через певний проміжок часу (залежить від навантаження, 10-12-15 років) робити капітальний ремонт (підсилення дорожньої одежі, заміна покриття) і між тими капремонтами - поточний ремонт (влаштовувати шар асфальту, навіть якщо ям мало/нема... покриття йде тріщинами від навантаження). А в Україні з року в рік виділяють стільки коштів, що вистачає ледве на ямковий ремонт, декілька кілометрів поточного і дорогу до межигір'я.
Відповісти
зік-мудаки. Взяли відео з ютуб-каналу нововолинця povzroslomu. Перекрутили інформацію, вказавши, що ями засипають звичайним грунтом. Хоча під оригінальним відео і робітники на відо сказали, що це б/в асфальт. http://www.youtube.com/watch?v=qU6pZCAcan8
Відповісти