Волинський боксер ‒ третій на чемпіонаті України

Волинський боксер ‒ третій на чемпіонаті України
У Харкові завершився чемпіонат України з боксу серед юніорів.

У змаганнях приймали участь понад 400 боксерів з усіх регіонів України, - повідомили у прес-службі волинської Федерації боксу.

Збірну команду Волинської області представляло 6 боксерів.

Найкраще із них виступив учень обласної школи вищої спортивної майстерності, вихованець КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» – Павло Ільюк (на фото зліва в червоному одязі), який у ваговій категорії до 70 кг провів на харківському рингу 3 поєдинки та здобув 3 перемоги. На жаль, на півфінальний поєдинок Павло не вийшов через застуду і здобув лише бронзову нагороду.

Варто відзначити, що за підсумками змагань, тренерсько-викладацький склад формуватиме збірну команду України для участі у чемпіонаті Європи, що проходитиме в червні 2013 року в російському Кемерово та чемпіонаті світу, що проходитиме в серпні 2013 року в Харкові.

Старший тренер збірної команди України з боксу серед юніорів Валерій Хлистов зазначив, що Павло зберігає шанси потрапити на один із чемпіонатів, адже рішення стосовно визначення остаточного складу команди буде прийматись після участі усіх претендентів у кількох навчально-тренувальних зборів та міжнародних турнірів.

Готували спортсмена до змагань тренери-викладачі Петро Боярчук та Артур Каменєв (на фото справа в кашкеті).

Ще двоє представників Волині здобули 5 місця: Оліщук Вадим (в/к 50 кг) – учень обласної школи вищої спортивної майстерності та Попадан Олексій (в/к 57 кг) – учень КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт, бокс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський боксер ‒ третій на чемпіонаті України
17 квітень, 2013, 08:06
У США стався ще один вибух
17 квітень, 2013, 07:29