Катя Павлова знялася у весняній фотосесії для WEST AUTO HUB*

Катя Павлова знялася у весняній фотосесії для WEST AUTO HUB*
Волинська медійниця та громадська активістка Катерина Павлова стала учасницею фотосесії для автомобільної компанії WEST AUTO HUB.

Світлини з автівками опублікували на сторінці компанії у Facebook.

«Ніколи не розуміла стереотипів про жінок за кермом. А коли дізналася, що першою людиною, яка проїхала на автомобілі навколо світу, була жінка, а от першу ДТП у світі влаштував чоловік, впевнилася в тому, що «дівчатка, які рулять», - це круто!

Фотосесія за кермом для мене відкрила новий світ. Це крутий мотиватор, який шепотів ще потім декілька днів на вушко: "Катя, тобі так личить цей білий Mercedes. А яка ти сильна та стильна поруч з Range Rover.

Завдяки цьому проекту я усвідомила, що точно буду водійкою. І я хочу, щоб кожна жінка, яка ще вагається, подивилася, зрозуміла те ж, що й я, та прийшла у West Auto Hub за автівкою», - розповідає Катя Павлова.



У компанії зазначають, що планують проводити такі фотосесії й надалі. До співпраці будуть залучати відомих волинянок, які покажуть автомобілі зі своєї точки зору.



До слова, одяг моделі надали KUMA та Zalesova. Мейк-ап від візажистки Ольги Дацишиної (студія краси "Довершеність" вул. Відродження, 55, номер телефону 0506605999)




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.