Ключові переваги відеореклами в маршрутці*

Ключові переваги відеореклами в маршрутці*
Реклама в громадському транспорті дозволяє охопити велику аудиторію за короткий час, мінімізувавши при цьому витрати на маркетинг. Однак звичайні оголошення люди часто ігнорують. В такому випадку на допомогу приходить відеореклама в маршрутках від https://transcity.com.ua/reklama-v-marshrutkah/. Екран з «рухомими картинками» притягує до себе увагу людей. Завдяки цьому вони краще запам’ятовують інформацію про реклами чи послуги.

Психологія споживача

Для побудови ефективної маркетингової кампанії дуже важливо враховувати психологію представників цільової аудиторії. Люди останнім часом витрачають все більше часу на перегляд відео, а не на читання чи навіть перегляд зображень. Коли візуальні ефекти поєднуються зі звуками, це забезпечує подвійну ефективність оголошення.

Люди постійно переглядають відеорекламу: по телевізору, на комп’ютері, смартфоні, планшетах та інших пристроях. Чому ж не робити це по дорозі на роботу чи навчання?

Сучасний споживач хоче, щоб реклама була короткою, інформативною і простою для розуміння. Відео ідеально відповідає цим потребам. Всього за кілька секунд людині можна надати достатню кількість інформації, щоб вкласти їй в голову нагадування по товар чи послугу. Музика може «в’їдатися» в пам'ять і постійно нагадувати про те, з чим вона пов’язана.

Покращена видимість

Звичайна реклама в громадському транспорті також лишається ефективною. Але її недоліком є незначна помітність. Вона не впадає у вічі (а занадто яскраві картинки викликають роздратування). Листок паперу бачить лише частина пасажирів, особливо якщо маршрутка переповнена.

Яскравий LCD екран значно помітніший. Пасажири добре бачать рекламу, навіть якщо знаходяться в задній частині салону. Це ще одна важлива перевага відео – охоплення більшої цільової аудиторії.

Людина їде в маршрутному таксі близько 30 хв. У великих містах поїздка на роботу може займати цілу годину чи навіть більше часу. Весь цей час вона бачить рекламу. Це значно краще, ніж оголошення на папері, які часто переглядають лише протягом кількох секунд.

Швидка заміна реклами

У випадку з відео не потрібно зривати старі оголошення, наклеєні у салоні автобусу, та прикріплювати замість них нові. Достатньо завантажити в телевізор інший відеоролик. Фактично це справа кількох секунд. Оновлення маркетингової кампанії відбувається дуже швидко. Це дозволяє оперативно реагувати на зміни в правилах обслуговування клієнтів, асортименту і характеристик товару та ін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ключові переваги відеореклами в маршрутці*
20 травень, 2018, 10:14