У Луцьку презентували «Силу людей». ФОТО

У Луцьку презентували «Силу людей». ФОТО
Лучанам презентували нове політичне об'єднання з робочою назвою «Сила людей».

Презентація відбулася 30 травня у конференц-залі «ВолиньМедіа».

Знайомити лучан із новою політичною ініціативою приїхали кілька громадських активістів: Олександр Солонтай, Зураб Кантарія, Костянтин Усов, Ольга Омельчук, Олексій Гончарук, Віталій Ковтун.

Загалом же нині в ініціативній групі «Сили людей» – понад 20 чоловік із різних регіонів України.

У Луцьку однодумців для цього проекту шукає місцевий політик, адвокат, депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.

Як розповіли ініціатори проекту «Сила людей», вони вже не один рік знають один одного завдяки громадській діяльності. Їх не влаштовує ситуація в країні. І владу, і опозицію вони вважають нечесною. Саме тому вирішили згуртовувати людей, які мають схожі погляди й небайдужі до долі країни у нове політичне об’єднання, що має стати принциповою і абсолютно відмінною від існуючих політичною силою.

Над розробкою принципів нового політичного об’єднання працюють уже кілька місяців. Нині готовий «кістяк».

Цілком ймовірно, що «Сила людей» згодом стане політичною партією, але поки що, наголошують ініціатори проекту, це лише ініціатива або ж намір.

«Ми поки що обговорюємо ідею. Немає зареєстрованої партії, немає мережі у регіонах. Ми насамперед хочемо створити інституцію. Саме тому їздимо Україною, щоб розповісти про свою ідею і знайти однодумців. Вже відбулися презентації у Криму і Києві. Ми не хочемо, щоб це був політичний проект, завдання якого – прийти до влади. Ми хочемо створити політичну структуру, яка готова якісно змінювати цю країну», – розповів Олександр Солонтай.

Нова політсила, переконують ініціатори проекту, є публічною, прозорою, з ідеологічним баченням. Вона будується «знизу доверху», її учасниками є звичайні люди. Фінансуватиметься партія коштом учасників. Під час презентації ініціатори проекту запевнили, що не об’єднуватимуться навколо одного лідера.

Як зауважив Андрій Осіпов, рішення у новій політичній силі повинні приймати тільки шляхом таємного голосування, за умови 75% голосів.

Найвища цінність «Сили людей!» – людина освічена, розвинута, вільна та відповідальна, яка живе в достатку. В Україні вони хочуть бачити громадянське суспільство, високий рівень культури й духовності, міцну економіку тощо.

Головні принципи «Сили людей»: гідність, свобода, відповідальність, справедливість, відкритість, дієвість, солідарність, конкурентність, добробут.

Ознайомитися детальніше із політичним об'єднанням «Сила людей» можна на їхньому офіційному сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба ще добавити до спику: не був мером міст і сіл.
Відповісти
Привезли якихось хлопчиків, щоб ті вчили лучан жити по-новому? Так і хочеться зацитувати персонажа із "Файни Юкрайни": "Пацанва ви зєльоная"
Відповісти
Та вже годі дідам знищувати Україну, вже треба молоді її розбудовувати їм та їх дітям в ній жити!
Відповісти
Анализ названия на моих страницах свидетельствует о том, что
"СИЛА ЛЮДЕЙ" в подсознании людей имеет найбольший коэфициент оттенков -ХИЛЫЙ,СЛАБЫЙ, МАЛЕНЬКИЙ.
Відповісти
Дуже рада що Сила людей приїхали до Луцька! Приїхали найактивніші громадські діячі України. Бажаю вам удачі та зміни суспільства на краще.
Відповісти
Фігня якась. Не Сила людей, а група поклоніння Солонтаю і його розводкам.
Відповісти
Важко визнавати, що молодь може бути розумнішою і дієвішою ніж люди "з досвідом". Правда? На цьому і будується справжня ліберальна демократія з правами людини, як міжнародним механізом.
Висловлюю своє захоплення силі та натхненню людей.
Відповісти
все это, конечно, радует, но не развод ли это по-современному??? ведь до чего дожили-то: никому не верим, везде ищем подвох, но с Євгеном Крапивіним полностью согласна!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку презентували «Силу людей». ФОТО
30 квітень, 2013, 15:05