Волинська бібліотека поки залишиться з дірявим дахом

Волинська бібліотека поки залишиться з дірявим дахом
У Волинській облдержадміністрації не мають грошей на ремонт даху центральної бібліотеки селища Локачі.

Про це повідомили у прес-службі обласної ради.

Департамент фінансів ОДА розглянув запит депутата ради Михайла Скопюка щодо виділення коштів на капітальний ремонт даху центральної бібліотеки селища.

Щодо цього директор департаменту Ігор Никитюк повідомив таке:

"Законом України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" Локачинському районному бюджету передбачена субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій обсягом 1 млн. грн., які можуть бути спрямовані па виконання вищезазначених заходів.

Рішенням обласної ради від 05 квітня 2013 року № 18/3 "Про внесення змін до рішення обласної ради від 26 грудня 2012 року № 15/2 "Про обласний бюджет на 2013 рік" асигнування бюджету розвитку спеціального фонд обласного бюджету розподілено між відповідними інвестиційними проектами у повному обсязі, у тому числі на об'єкти соціальної сфери області, можливість залучення додаткового ресурсу на даний час відсутня.

Враховуючи зазначене, порушені у зверненнях питання може розглядатися за рахунок відповідних асигнувань районного бюджету із залученням коштів обласного бюджету за умови перевиконання його дохідної частини у 2013 році, у порядку дії статті 78 Бюджетного кодексу України", - пишуть у департаменті фінансів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська бібліотека поки залишиться з дірявим дахом
20 травень, 2013, 12:29