Прасочка для волосся Rowenta SF3132 – головні переваги та недоліки*

Прасочка для волосся Rowenta SF3132 – головні переваги та недоліки*
Утюжок для вирівнювання волосся відомої французької марки Ровента сьогодні б’є всі рекорди з продажів. Так сталось, що хтось із відомих персон вкупі з блогерами спробували цей товар та поділились власними позитивними враженнями від його користування з усім загалом. Нам стало цікаво, і ми вирішили перевірити, чи справді утюжок для волосся Rowenta SF3132 відповідає тим позитивним відгукам, котрі модель встигла зібрати дуже швидко буквально на усіх найвідоміших торгових майданчиках. Отже, для тих, кому важливо почути відсторонену думку щодо продукту, читайте наш коротенький огляд, а далі вже вирішуйте, чи варто платити за бренд, чи можна обійтись і більш дешевими пропозиціями.

Огляд вирівнювача для волосся Rowenta SF3132

Зовнішній вигляд прасочки доволі лаконічний та стильний, дизайн виконаний у чорному кольорі, на корпусі є кнопки увімкнення, а також видно регулятор температури. Одразу можна сказати, що саме регулятор температури прогріву вирівнювача і є найбільшою перевагою цієї моделі. Функція дає змогу контролювати ступінь прогріву щипців, а отже перепалити волосся дуже складно. Починати варто з мінімального градусу (у SF3132 це 130°С), і якщо пасма добре вирівнюються та вкладаються, підвищувати його не варто. Для більш товстої волосини температуру можна поступово збільшувати аж до 230°С.
• Матовий корпус, матеріал дуже приємний на дотик, щипці зручно тримати в руці.
• На корпусі є індикатор роботи – лампочка.
• На кінці випрямляча є замочок, що дає можливість зберігати щипці у закритому стані. Це зручно і безпечно.
• Шнур товстий та добротний, не подібно, що він може зноситись навіть при тривалому щоденному використанні.
• На двох панельках утюжка є червоні кнопки. Одна з них – це вмикання/вимикання приладу, а інша – власне регулятор температури. Регулятор виконаний у вигляді невеликого коліщатка з плавним рухом. Великий діапазон регулювання температур у вирівнювальних прасочках для волосся зустріти дуже складно, і тому цей критерій став однією з найбільших переваг моделі Rowenta SF3132 у порівнянні з подібними приладами.
• Іонізація волосся – ще одна вагома перевага, яку виробники також включили у функціонал свого девайсу. Завдяки насиченню волосся від’ємними іонами, згенерованими у процесі роботи приладу, воно стає захищеним від втрати вологи, а отже, довше залишається здоровим та красивим.
• Одна зі сторін щипців є рухомою, і це дуже допомагає при створенні неповторних зачісок - перевірено практикою.
• Швидкий розігрів, як обіцяє виробник за хвилину, підтверджується. Насправді SF3132 стає гарячою навіть швидше.
Отже, купувати, не можна ігнорувати!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прасочка для волосся Rowenta SF3132 – головні переваги та недоліки*
19 грудень, 2018, 21:56