Фестиваль бульбашок у Луцьку. ФОТО

Фестиваль бульбашок у Луцьку. ФОТО
У Луцьку відбувся фестиваль мильних бульбашок Bubble-fest 2013.

Захід розпочався 1 червня біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки і триватиме до 21 години.

Під час заходу всі охочі випускали бульбашки. Проте таких було небагато. «Підкачала» погода - казали організатори.

Свою майстерність показували прихильники сучасних видів спорту – тріалу, паркуру, роликів. Розмальовували і графіті. Також усім безкоштовно роздавали морозиво.

Після «танцювально-бульбашкової» програми на фестивалі стартує концерт. Серед тих, хто виступатиме - переможниця Слов"янського базару Галина Конах.

За словами голови правління Волинської обласної громадської організації «Ми плюс» Сергія Семенюка під час фестивалю збирають кошти для притулку у Рожищі. Сподіваються зібрати кошти для літнього відпочинку у Карпатах, принаймні, для трьох дітей.

Семенюк поділився планами на наступний рік – зробити фестиваль міжнародним і за сприятливих обставин провести його одночасно в кількох країнах. Саме тому організатори вибрали назву фестивалю англійською мовою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фестивалі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А луцькі керівники не пускали бульбашок? Що що, а це вони вміють робити.
Відповісти
Вчора я була на цьому фестивалі. Організація слабенька, а щодо морозива то в загалі жах. Хлопці винесли пачок 40 морозива, зібрали біля себе натовп і викинули на його на них. В результаті, морозиво дісталось всім дорослішим, маленькі діти його навіть не покоштували, папірці від нього лежали скрізь тільки не в смітниках. А щодо збору коштів, то там не було особливо з кого збирати- на фестивалі були переважго присутні діти до 10 років.
Відповісти
Морозива було 300 порцій і роздавали в 16.30, а решту 100 порцій коли вже ви побачили викинули людям, тобто в 16.30 роздавали в руки. За організацію частково погоджусь - у всьому підвела погода, і деякі виступи відмінились так як були плани перенести проект! Проте вдячні за зауваження
Відповісти
Останні новини
Фестиваль бульбашок у Луцьку. ФОТО
01 червень, 2013, 17:58