Колишній голова ЄПУ на Волині вимагав у Катеринчука 2,5 тисячі доларів, - Голєва

Колишній голова ЄПУ на Волині вимагав у  Катеринчука 2,5 тисячі доларів, - Голєва
Колишній керівник волинського осередку Європейської партії України вимагав у впливових однопартійців дві з половиною тисячі доларів.

Про це повідомила у інтерв’ю ВолиньPost депутат Луцької міської ради, нинішня очільниця обласної організації ЄПУ Олена Голєва.

Вона розповіла, що колишній голова волинського осередку Європейської партії Олександр Вікторов не був проти, коли лідер політичної сили Микола Катеринчук вирішив змінити обласне керівництво партії. Однак, за словами Голєвої, Вікторов став вимагати грошову компенсацію за те, що його попросили з партійної посади.

«Він стверджував, що це компенсація за роботу. Звичайно, я не бачила такої потреби… Ми зібрали партійну конференцію. Конференція майже одноголосно підтримала мою кандидатуру. Але ця історія із вимаганням двох з половиною тисяч доларів продовжилась. Він писав листи у центральний апарат партії, мовляв розповість про наше ганебне ставлення до нього журналістам. Навіть погрожував, що приїде на передачу до Савіка Шустера і розповість, які ми нехороші», – зауважила вона.

Спочатку гроші він вимагав у Олени Голєвої, проте згодом став «тероризувати» і Миколу Катеринчука.

«Потім він вимагав ці кошти у Миколи Катеринчука. Це була така неприємна історія. Звісно, ніхто йому не дав цих коштів», – розповіла депутат.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2011 року депутата Волинської облради від ВО «Свобода», директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Олександра Вікторова взяли на хабарі. Після цього він склав свої депутатські повноваження.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ІНТЕРВ’Ю З ОЛЕНОЮ ГОЛЄВОЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой, ну не смішіть мене, а якщо і вмагав то мабуть було за що, так як заради вас Вікторова викинули з партії, як собаку. І взгалі хто такий Катеринчук зі своєю партією? Виступіть на виборах самі з ЄПУ, не обєднуючись з прохідною опозицією і ви вилетите з політики на перших виборах. Європейці- злодії.
Відповісти
Скільки памятаю Катеринчук в політиці, а що зробив, чого добився безпоняття. Толку ноль.
Відповісти
Мені взагалі він на голубого змахує. Вже як Вікторова підловили на такому, то можна що хоч вішати, він жеж не опротестує.
Відповісти
Останні новини
Колишній голова ЄПУ на Волині вимагав у Катеринчука 2,5 тисячі доларів, - Голєва
02 лютий, 2012, 14:27