У центрі Луцька буде нова велика парковка

У центрі Луцька буде нова велика парковка
В управлінні містобудування та архітектури Луцької міської ради розповіли про можливість розвантаження кількості автомобілів у центрі міста та поблизу нинішнього Центрального ринку.

На проблемі із паркуванням на центральній площі наголосили співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход та інтернет-маркетолог, директор агенції «Артефакт» Андрій Сірук 14 лютого під час круглого столу «Архітектурне обличчя центру Луцька: між збереженням і оновленням», пише "Конкурент".

Зокрема Наход зауважив, що парковка на Театральній площі може бути лише тимчасовою, а під час реконструкції цю проблему треба вирішити.

Начальник управління містобудування та архітектури Луцькради Веніамін Туз розповів, що вже цього року планують реалізувати проєктні роботи щодо облаштування парковки від Старого ринку до входу в Центральний парк.



Також він додав, що є ідея, як вирішити проблему із паркуванням на Театральному майдані.

«Людям треба усвідомити, що якщо ти хочеш припаркуватися у центрі, то це платно. Я думаю, що таким чином можна дуже швидко змінити ситуацію. А от просто заборони, це не діє», – підсумував начальник управління містобудування та архітектури.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну от і будуйте там парковку типу багатоповерхівки і місце зекономлять і більше автівок влізе, у перед у майбутнє треба дивитись, а не витрачати землю як заманеться!
Відповісти
"облаштування парковки від Старого ринку до входу в Центральний парк." - ще одне покоління реформаторів і від парка залишиться земляний вал.
Відповісти
Так- так, зробіть там парковку ! Вас, шо життя зовсім нічого не навчило - завтра там буде такий же базар, з яким ви сьогодні боретеся ! Прокурор для жінки кіоск поставить, перший зам. мера - для сина кіоск пиріжки продавати, як біля обласної лікарні, депутат кіоск для ковбасюків, поліція - для реалізації конфіскату, потім с/г ярмарки по низьких цінах для бідних лучан, мерський синок рекламний щит для соціальної реклами, саджанці з машини, а піп - свічну лавку відкриє і пішло - поїхало !
Відповісти
ви шо, ЗДУРІЛИ? В Центрі, на плоші?
Відповісти