У Луцьку пропонують заборонити їздити велосипедом центральною вулицею міста

У Луцьку пропонують заборонити їздити велосипедом центральною вулицею міста
Лучанин Волосовець Юрій зареєстрував петицію із проханням заборонити їздити на велосипедах вулицею Лесі Українки, крім випадків дозволених правилами дорожнього руху.

Про це йдеться на сайті Єдина система місцевих петиції.

"Адже за правилами дорожнього руху їздити по тротуарах і пішохідних доріжках дорослим категорично заборонено. Це дозволяється тільки дітям до 7 років на дитячих велосипедах і під наглядом дорослих. Щодо руху по дорозі на велосипеді, це можуть робити тільки особи, які досягли 14-річного віку!" - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
немає велодоріжки - шуруй на дорогу!
Відповісти
Як велосипедист, скажу що це правильно, вулиця там має бути піша. Я не гордий, можу проїхати сусідніми вулицями. Не сильно добре коли по ній прогулюєшся і деколи їздять всякі неадеквати на високих швидкостях!
Відповісти
Брєд сивої кобили. По цій нещасній вулиці Л.Українки, що в місті Луцьку - шурують автомашини, як їм заманеться, особливо на пішохідних переходах вулиць Сенаторки Левчанівської та Кривий Вал, а що робиться біля Свято-Троїцького кафедрального собору, пройти не можливо автомашин сотні "взад і вперед", хто там головний невідомо, людина-пішохід чи автомашина. Дурдом веселка.
Відповісти
Все вірно. На моїх очах тінейджер підсудного віку на всій швидкості по вул.Лесі Українки вїхав в дівчину, збив її з ніг і розбив ніс. Я ледь стримався, щоб не дати в мордяку дурню.
Відповісти
Зробити збоку велодоріжку і все, але впевнений що нашим людям вона буде до лампочки, всеодно будуть і по ній ходити та нити що щось не подобається
Відповісти
Зробити велосипедну доріжку, а не забороняти рух велосипедом.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пропонують заборонити їздити велосипедом центральною вулицею міста
19 лютий, 2020, 14:05