Волинські прикордонники зі стріляниною зупиняли контрабандистів

Волинські прикордонники зі стріляниною зупиняли контрабандистів
На Волині працівники прикордонної служби спіймали двох місцевих жителів, які перебували в прикордонній зоні.

Це сталося у п`ятницю, 28 лютого, - йдеться у повідомленні на сторінці Любомльського відділі поліції у фейсбуці.

Працівники прикордонної служби повідомили в поліцію, що під час патрулювання по охороні державного кордону в прикордонній зоні за лінією інженерних споруд виявили трьох осіб, які незаконно перебували в прикордонній зоні і, побачивши прикордонників, здійснили останнім злісну непокору та почали втікати.

"З метою затримання даних осіб працівником прикордонної служби було здійснено три попереджувальні постріли вгору. Після чого одна особа з місця подіїї втекла, а двох жителів Любомльського району було затримано та доставлено на заставу "Новогрузьке" для скаладання адміністативних протоколів за ч.2.ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) та ст.202 КУпАП (Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду - виїзду)", - йдеться у дописі.

Для з'ясування всіх обставин на місце події виізджали слідчо - оперативна група та група реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Видання ПроЗахід повідомляє, що порушниками виявилися жителі села Гуща, які назвалися рибалками, проте не мали жодного рибальського спорядження. Чоловіки намагалися потрапити до річки Західний Буг за лінію інженерних прикордонних споруд. Вони звернулись до прикордонників з проханням надати дозвіл порибалити, але не мали знарядь для риболовлі. Їх не пропустили.

Згодом за оперативною інформацією прикордонникам вдалося з’ясувати, що затримані причетні до контрабанди сигарет. Торік було зафіксовано п’ять схожих провокацій мешканців Гущі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські прикордонники зі стріляниною зупиняли контрабандистів
28 лютий, 2020, 23:10