На Донбасі снайпер бойовиків стріляв у мирного жителя

На Донбасі снайпер бойовиків стріляв у мирного жителя
В результаті снайперського обстрілу отримав порання мирний житель Мар'їнки в Донецькій області. Потерпілого госпіталізували.

Про це повідомляє "Газета ua".

"Сьогодні, 7 березня, напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру російські окупаційні війська вели вогонь на поразку по мирному цивільному населенню прифронтової Мар'їнки Донецької області. На одній з крайніх вулиць Мар'їнки, де більшість будинків зруйновані вщент, під час ворожого снайперського обстрілу отримав поранення мирний житель, який в той час знаходився за кермом свого автомобіля", - повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Українські військовослужбовці провели евакуацію чоловіки з сектора обстрілу. У безпечному місці військовими медиками було надано першу медичну допомогу пораненому, далі його негайно доставили до найближчого медичного закладу.

"Разом з тим, всі необхідні докази військового злочину будуть представлені у відповідних міжнародних організаціях для залучення країни-агресора - Російської Федерації до відповідальності", - додали в прес-центрі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Донбасі снайпер бойовиків стріляв у мирного жителя
08 березень, 2020, 07:22