Офіційно: в Україні від коронавірусу померла ще одна людина

Офіційно: в Україні від коронавірусу померла ще одна людина
В Україні підтвердили 21 випадок захворювання на COVID-19.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Станом на 20:00 19 березня за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська (1) області та м. Київ (2).

За результатами досліджень регіональних лабораторій виявили
2 випадки захворювання у Дніпропетровській області, один у Житомирській та один у місті Київ.

В Івано-Франківську померла жінка, інфікована коронавірусом COVID-19. Пацієнтка поступила в лікарню у важкому стані. Тривалий час вона займалась самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів. Жінка померла через добу після госпіталізації, ще до отримання результатів тесту на COVID-19.

"МОЗ закликає: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома! Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди!!! Будьте розумні,нам потрібно перечекати дану ситуацію,будучи дома! Памятайте,в якій країні ми проживаємо! Тут діагностують вірус тільки після смерті пацієнта! Наша країна не забезпечена тестами на цю недугу і реальні результати можуть бути в сотні,а може і тисячі разів більшими.Реальну ситуацію ми зможемо побачити тільки через 2 неділі,коли будемо забезпечень частково тестами для перевірки. Ви тільки задумайтесь,яка кількисть громадян повернулась з країн де вирує епідемія за останній тиждень (кожного дня по 30000 людей),все що медики зробили коли вони повернулись,так це Заміри температури,уявіть яка кількість може бути інфікована. В дані ситуації потрібно подумати про себе і своїх близьких,елементарним способом,просто залишившись дома,щоб хоч на декілька відсотків зменшити розповсюдження цієї зарази! Закликаю вас бути розумними!!!
Відповісти
Останні новини
Офіційно: в Україні від коронавірусу померла ще одна людина
19 березень, 2020, 21:10