На Волині син і мати померли від коронавірусу

На Волині син і мати померли від коронавірусу
У Ковелі померла жінка, у якої діагностували коронавірус. Раніше відійшов у вічність її син, а ще один знаходиться на лікуванні.

Про це йшлося у середу, 20 травня, під час брифінгу в ОДА.

Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак повідомила, що за минулу добу в області зареєстрували 4 летальні випадки внаслідок коронавірусу.

Так, померла 65-річна мешканка Ковеля, у неї діагностували коронавірус, який лабораторно підтвердили 12 травня. Волинянка мала двобічну негоспітальну пневмонію.

11 травня від COVID-19 помер її син – 44-річний Чабан Василь. Чоловік проживав з матір’ю. Коло контактних осіб визначили. Ще один син померлої знаходиться на лікуванні з пневмонією та підозрою на коронавірус.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені здається, той хто дисциплінований, постійно дотримується правил домашньої гігієни, миє руки та взуття після перебування на вулиці, миє лапи собачкам та котикам які вигулюються. На роботі на вулиці, в магазинах, ринках, у транспорті перебуває у масці на обличчі та в рукавичках, при тому обмежує себе в стосунках зі сторонніми особами, ріднею - не може бути інфікованим і переносити цю заразу. Сьогодні вийшов на вулицю, мені необхідно було у пенсійний фонд завітати. Дивлюсь, а на вулиці 90% громадян без захисних масок на обличчі, ходять в обнімку по три по чотири чоловіки, пруться у магазин, продавчиня просить без масок і не більше двох не заходити у приміщення, дотримуйтесь дистанції. Де там наші українці будуть когось слухати. Ми привикли жити своїми правилами, нехтуючи громадою, своїм та чужим здоров"ям.
Відповісти