Юна майстриня з Волині презентувала персональну виставку. ВІДЕО. ФОТО

Юна майстриня з Волині презентувала персональну виставку. ВІДЕО. ФОТО
Ниткографіка, паперкрафт, тістопластика, пап'е-маше – це не просто набір слів, це складні техніки ручної роботи, які даються під силу не кожному.

Що не скажеш про юну майстриню з Рожища Оленку Приступу. Дівчина не тільки працює у згаданих техніках, а й виготовляє авторські ляльки за різними напрямками. З її фантазій народжуються цікаві, зворушливі, смішні чи милі образи, - йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Олена вже неодноразово отримувала найвищі нагороди на всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Та попри свій талант, щиро зізнається, найбільша заслуга її перемог – це допомога й наука талановитої наставниці Світлани Мури, керівниці народної студії декоративного «Мурчикова майстерня» Рожищенського БДТ та підтримка батьків – Інни та Андрія Приступ.


Нещодавно колекція авторських ляльок Олени викликала захоплення експертів композиційною цілісністю виробів і виборола перше місце у дистанційному online-конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Симфонія кольорів – Самоцвіти». Дівчина нагороджена Дипломом І ступеня та медаллю, а також отримала сертифікат на безкоштовну участь у наступному Міжнародному фестивалі у 2020 році.

Днями виставка авторських робіт Олени Приступи «Світ моїх мрій» розпочала свою роботу у приміщенні Рожищенської районної бібліотеки для дітей. І переглянути її можу кожен, адже виставка онлайн.

+

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юна майстриня з Волині презентувала персональну виставку. ВІДЕО. ФОТО
07 червень, 2020, 04:36