Мікрокредити онлайн: чи варто оформляти*

Мікрокредити онлайн: чи варто оформляти*
Мабуть у кожного в житті траплялися ситуації, коли терміново потрібні гроші, а зарплата буде лише через тиждень чи декілька днів. В такому випадку врятують МФО, в яких можна оформити кредит через інтернет за 10 – 15 хвилин. При оформленні займу в режимі онлайн немає потреби в довідках про доходи, не має значення кредитна історія.

Як оформити кредит через інтернет



Для того щоб взяти в борг гроші в режимі онлайн необхідно:

• вибрати надійну організацію та зайти на її офіційний сайт;
• на головній сторінці вибрати суму кредиту та подати заявку;
• заповнити особисті дані: номер паспорта, ідентифікаційного коду, адресу електронної пошти, номер мобільного телефону та номер банківської карти, на яку повинні прийти гроші;
• відправити форму та очікувати повідомлення про надходження коштів.

Все дуже просто, однак, якщо виникли додаткові питання чи не всі моменти послуги займу зрозумілі, краще звернутись до менеджерів компанії, яка надає кредит. Спеціалісти нададуть повну інформацію стосовно позики та допоможуть її оформити.

Що потрібно знати про кредитування



Кредитування в режимі онлайн має свої переваги та недоліки. До переваг відноситься можливість отримати потрібну суму на протязі декількох хвилин без довідок про доходи та інших бюрократичних процедур. Серед мінусів можна виділити невеликий термін позики (що не завжди є негативним, особливо якщо гроші позичались до зарплати) та великі проценти після закінчення періоду погашення (саме тому дуже важливо віддати позичену суму вчасно).

Якщо виникли проблеми з погашенням та немає можливості повернути всю суму вчасно, важливо обов’язково зв’язатись з менеджерами, пояснити ситуацію та попросити продовження кредитного періоду. Як правило, кредитні організації ідуть на зустріч клієнтам, так як для них важливо повернути назад свої гроші, та продовжують пільговий період.

Якщо клієнт до визначеного терміну не повертає позичені гроші, ігнорує дзвінки кредитних експертів, не виходить на зв'язок або зовсім виключає телефон – наслідки будуть неприємними. Скоріш за все МФО звернеться в колекторську контору та передасть всі дані недобросовісного клієнта їм.

Важливо: кредити через інтернет варто брати лише відповідальним чесним людям, які звикли повертати займані гроші вчасно. Тим, хто не відноситься до таких людей, краще утриматись від будь-яких позик, незалежно від того, де вона планується, в банку, МФО, близьких чи знайомих, в іншому випадку можна накликати на себе неприємності. Найкраще рішення – навчитись бути відповідальним та виконувати свої зобов’язання, вчасно повернути позичені гроші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.