«Хонда Україна» влаштує свято для лучан*

«Хонда Україна» влаштує свято для лучан*
Компанія «Хонда Україна» завітає до Луцька з феєричним святом, на яке запрошує усіх друзів, прихильників та однодумців.

Honda Family Day відбудеться 14 липня з 11:00 до 17:00 на території автоцентру «Луцьк-Експо», що на вулиці Дубнівській, 16.

Такий захід буде новим для лучан і водночас абсолютно безплатним, ‒ запевняють організатори.

Honda Family Day – свято швидкості, тест-драйвів та розваг. Під час заходу гості зможуть познайомитись ближче з інноваційними та технологічними новинками автомобілів і квадроциклів від Honda та особисто випробувати їх.



Для любителів розкішних та динамічних авто буде надана можливість провести тест-драйв нещодавно презентованих Honda Accord та Crosstour, неперевершеного Civic 5D, добре знайомого Pilot та оновленого CR-V 2.4.

Також на гостей свята чекає виступ президента компанії «Хонда Україна» Таку Касахара та безліч конкурсів і цікавих призів.

Найменші учасники теж не нудьгуватимуть: під час заходу відбудуться майстер-класи для дітей та численні конкурси з приємними подарунками від організаторів.

Усі відвідувачі зможуть пригоститися безплатним смачним та щедрим фуршетом ‒ гості зможуть скуштувати шашлик, плов, сосиски, закуски, салати та різноманітні напої.



Ще більше емоцій та гарного настрою лучанам подарує запальний ведучий MC Accord разом з не менш яскравим DJ Blacks.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефонами: (0322) 28-44-40 та (050) 550-80-12, а також на сайті автоцентру Луцьк-Експо lutsk-expo.com

Довідка

Компанія «Хонда Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів, мотоциклів і силового обладнання Honda в Україні. Із часів заснування Honda Motor у1946 році і до сьогодні компанія стала найбільшим виробником мотоциклів у світі і одним з лідерів автомобілебудування. Глобальна мережа з 454 дочірніх компаній і філій розробляє, виробляє і продає на ринку широкий асортимент товарів – від невеликих універсальних двигунів і скутерів до спеціалізованих спортивних автомобілів, що принесло компанії популярністьі отримало довіру клієнтів у всьому світі. Модельний ряд автомобілів Honda в Україні включає: Honda CR-Z, Honda Civic седан, Honda Civic хетчбек, Honda CR-V 2.4 (2013), Honda Jazz, Honda Pilot, Honda Crosstour2013 та Honda Accord 2013.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.