У волинському місті сім'ї загиблих бійців отримали матеріальну допомогу

У волинському місті сім'ї загиблих бійців отримали матеріальну допомогу
28 серпня, напередодні Дня пам’яті захисників України, у Володимирі-Волинському 20 сімей атовців, які загинули безпосередньо під час виконання бойових завдань, отримали матеріальні допомоги.

Родини загиблих земляків-учасників АТО (ООС) відвідав начальник управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк, йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

При зустрічі з сім’ями загиблих він висловив слова шани, співчуття, розуміння непоправної втрати, підтримки та подяки за подвиг їхніх синів, чоловіків, батьків, а також передав матеріальну допомогу родинам.

“Ці люди втратили найдорожче – свою опору, патріотів, які ціною власного життя захистили країну, її майбутнє. Ми цінуємо це і робимо все залежне, щоб підтримати родини, пам’ятати, шанувати та турбуватися про них”, – зазначив Олександр Смикалюк.

Нагадаємо, що 24 серпня 2019 року президент України Володимир Зеленський підписав указ про затвердження Дня пам’яті захисників України, що загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність країни. Дата приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі — виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.