Стартувала масштабна кампанія: на Волині шукають неоформлених працівників

Стартувала масштабна кампанія: на Волині шукають неоформлених працівників
З 1 вересня на Волині стартувала масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників.

Про це інформує управління Держпраці у Волинській області.

Починаючи з 1 вересня 2020 року проходить масштабна інспекційна кампанія щодо виявлення неоформлених працівників. У випадку встановлення інспектором праці незадекларованого працівника, до роботодавців вживатимуть усі заходи щодо притягнення до відповідальності, передбачені чинним законодавством.

З 11 серпня 2020 року в області активізували інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання, яку проводили на виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці України Віталія Сажієнка.

"Нагадуємо роботодавцям про можливість встигнути переглянути правильність оформлення трудових відносин з найманим працівниками.

Управління Держпраці у Волинській області вкотре закликає роботодавців бути відповідальними та оформити трудові відносини з усіма працівниками відповідно до норм чинного законодавства про працю", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви но Рожище трусаніть, там роботи не початий край. Далеко не потрібно йти, по торгових центрах продавців полоскотати.
Відповісти
Эти бандиты уже всем порядком надоели, пусть у себя сначала порядок наведут, а потом еще почитают законодательную базу когда и к кому они могут приходить, почему то госинспекция по охране труда не ходит, (по тому что на период карантина действует мораторий), а ходят с местных органов самоуправления, которые провозгласили себя цярями и царицами...и только по карманам и заглядывают....закон не писан...
Відповісти
Ідіть у ср...ку))
Відповісти
Якийсь трутень придумав оподатковувати працю людей роботящих і відбирати у них на благо трутнів ними зароблене те, чого їм самим ледь вистачає для нормального життя.Людина у нашій державі отримує і так не більше 10 відсотків від заробленої гривні бо90відсотків йде на утримання держави,а також на трутнів і нероб.А правила гри держава і роботодавец ніхто не погоджував з нами. Вот і маємо результат - Інспекцію Держтрутнів
Відповісти
Останні новини
Стартувала масштабна кампанія: на Волині шукають неоформлених працівників
01 вересень, 2020, 23:36