Луцькі волейболістки поїхали в Болгарію

Луцькі волейболістки поїхали в Болгарію
Дві волейбольні команди з Волині "Континіум-Волинь-Університет" та "Континіум-Ковель" поїхали на тренувальний збір до Болгарії.

Волинянки тренуватимуться в місті Несебер, - пише Слово Волині.

За словами головного тренера "Континіум-Волинь-Університет" Богуслава Галицького, на тренувальний збір поїде 11 гравців із Суперліги і 10 - з Вищої. Також тренер візьме в Болгарію дівчат 2000-2001 років народження, які цьогоріч у своїй віковій категорії завоювали всеукраїнське "срібло". Тренер покладає на них великі надії і називає їх дуже перспективними.

"Цей збір для нас настановнчий і оздоровчий, а потім він плавно переходить в підготовчий. Найперше - море, свіже повітря, теплий пісок — найкращі умови для спортивного відпочинку", - розповів він.

Та не стільки відпочиватимуть волейболістки, як працюватимуть, щоб в наступному сезоні показати класну гру.

"Зранку зарядки, плавання, і, якщо немає у дівчат проблем зі здоров`ям, починаємо серйозні навантаження. З нами тренуються разом російські, словацькі, польські команди... Вони таких навантажень не практикують. Наші збори — це фізична підготовка, яка вдвічі важча від звичайного тренування", - каже тренер.

Про деталі трансферної політики Богуслав Галицький відмовився говорити до серпня, доки ситуація не проясниться остаточно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.