На Волині матір відмовилась від свого 13-річного сина та запроторила його в психіатричну лікарню

На Волині матір відмовилась від свого 13-річного сина та запроторила його в психіатричну лікарню
У Ковельському районі мати запроторила у психіатричну лікарню рідного 13-річного сина. У той час, коли підліток там жив, жінка не тільки не провідувала дитину, а й через суд позбавила себе материнських прав.

Про це йдеться в програмі "Один за всіх" пише Вісник.

Матір 13-річного Іллі Рудіна Лілія Білінець настільки ненавидить сина, що навіть не хоче чути його ім’я, а усі його речі спалила. Не потрібен хлопчик і рідному батьку. Чоловік має свою відмовку, мовляв, немає власного житла та й його теперішня дружина категорично проти того, щоб Ілля жив з ними. Більше того, він також домагається, аби його позбавили батьківських прав.

Своє рішення відмовитися від дитини Лілія пояснює жахливими вчинками Іллі. Відомо, що проблеми з хлопчиком почалися з першого класу – дитина стала агресивною, кидалася на інших школярів. З того часу, за словами жінки, Ілля також тероризував сім’ю: душив та знущався над молодшим братиком, бив сестру. Також хлопець сокирою порубав двері та вікна будинку, часто тікав з дому, крав речі та розпивав спиртне. Свою вину у поведінці Іллі сама матір не бачить, і, каже, що не може пояснити вчинки сина. Однак, у соцслужбі Віснику розповіли, що проблема не так в дитині, як в матері. Ілля заважав влаштовувати їй своє особисте життя. Хлопчик болісно сприйняв те, що жінка вчетверте вийшла заміж, бо потребував уваги. Окрім того, Лілія неодноразово била і прив’язувала до ліжка Іллю, щоб він їй не заважав. Ось ця агресія і наростала в дитини, тож, хлопець почав проявляти її до оточуючих.

Врешті-решт Лілія запроторила сина у психіатричну лікарню і п’ять місяців не цікавилася його життям. Після такої тривалої розлуки Ілля зі сльозами на очах попросив вибачення у матері. Хлопчик пообіцяв, що більше не буде робити нічого поганого та ображати рідних, лиш би мати не покидала його. Жінка, обіймаючи сина, сказала, що не вірить у його щирість і не зможе забрати. Відмовився це робити і батько. На прохання Іллі залишитися з ним, він вкотре попросив, щоб його позбавили батьківських прав.

Тож, дитина виявилася непотрібною нікому, фактично, сиротою при живих батьках. Однак, бабуся хлопчика вирішила дати йому ще один шанс і забрала жити до себе. Та вже через два тижні нерви жінки не витримали, і вона відмовилася від онука. Бабуся розповіла, що хлопець влаштував вдома жахливу пожежу: згорів хлів та все приладдя у ньому, а також верх хати, в якому жила сім’я.

Після масштабної пожежі, в якій ледь не загинули рідні Іллі, поліцейські ув’язнили хлопця і відправили у Дніпро до дитячого розподільника. Уже найближчим часом його переведуть до школи соціальної реабілітації у Запоріжжі, де протягом 9-ти місяців з ним будуть працювати психологи.

Зараз доля хлопчика залишається невизначеною. Чи зможе він врешті-решт віднайти люблячу сім’ю і отримати ту батьківську любов, якої йому завжди не вистачало - це покаже лише час.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто там каже що чужих дітей не буває? вперед!
Відповісти
Та видно добре дістав, що всі від нього відмовились. Крім того, якби не мав проблем з психікою, ніхто б його в лікарні не тримав. Росте потенційний вбивця, все ще буде усогублятись його сиан. Матір звинувачувати легше легшого. Жити з таким то весь час ставити під загрозу своє життя та інших.
Відповісти
А Ви, випадково, не знаєте, що не можна публікувати фото дитини?? Дешевої уваги захотіли?? У нас діти сироти, бо батькам не надається допомога. У дитини страшна травма і психологічні проблеми. Страшна країна, де у матері єдиний вибір відмовитись від проблемної дитини. Може вашої професійному журналістської вистачить проаналізувати відсутність допомоги з боку соціальних служб родинам з проблемами. Слабо?
Відповісти
Краще б мама відмовилась від коханців, може дитина б і подобрішала.
Відповісти
Останні новини
На Волині матір відмовилась від свого 13-річного сина та запроторила його в психіатричну лікарню
03 жовтень, 2020, 21:42