Папа Римський закликав узаконити одностатеві шлюби

Папа Римський закликав узаконити одностатеві шлюби
Папа Римський Франциск заявив, що у одностатевих пар є право на створення сім'ї.

Очільник римо-католицької церкви закликав до прийняття законів про цивільний союз для таких пар, - повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Reuters.

Він зазначив, що одностатеві пари нічим не відрізняються від інших і тому не повинні бути притиснені.

"Гомосексуалісти мають право бути в сім'ї. Вони божі діти можуть мати сім'ю. Ніхто не повинен бути кинутий або нещасний. Ми повинні створити закон про цивільний союз. Так ми захистимо їх юридично. Я виступаю за це", - сказав Папа Римський.

Франциск висловився на підтримку розширення прав для одностатевих пар в документальному фільмі "Francesco". У ньому розповідається про гомосексуала Андреа Рубера, який разом з партнером усиновив трьох дітей.

Нагадаємо, на вихідних в Естонії на тлі політичного скандалу навколо гомофобних висловлювань міністра внутрішніх справ країни, на одній з центральних площ Талліна пройшла акція в підтримку ЛГБТ-спільноти. В заході на захист одностатевих шлюбів, який відбувся у неділю, 18 жовтня, взяли участь кілька сотень людей.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Папа Римський назвав секс і хорошу їжу «божественим» задоволенням

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди котиться світ?!
Відповісти
# До Римлян 1:22-27
²² Називаючи себе мудрими, вони потуманіли, ²³ і славу нетлінного Бога змінили на подобу образа тлінної людини, і птахів, і чотириногих, і гадів. ²⁴ Тому то й видав їх Бог у пожадливостях їхніх сердець на нечистість, щоб вони самі знеславляли тіла свої. ²⁵ Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. ²⁶ Через це Бог їх видав на пожадливість ганебну, бо їхні жінки замінили природне єднання на протиприродне. ²⁷ Так само й чоловіки, позоставивши природне єднання з жіночою статтю, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, і чоловіки з чоловіками сором чинили. І вони прийняли в собі відплату, відповідну їхньому блудові
Відповісти
# 1 до Коринтян 6:8-10
⁹ Хіба ви не знаєте, що неправедні не вспадкують Божого Царства? Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники,
¹⁰ ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони!
Відповісти
# Левит 18:22-24
²² А з чоловіком не будеш лежати як з жінкою, гидота воно! ²³ І з жодною худобиною не зляжешся, щоб не стати нею нечистим. І жінка не стане перед худобиною на злягання, це паскудство! ²⁴ Не занечищуйтеся тим усім, бо всім тим занечищені ті люди, яких Я виганяю перед вами.
Відповісти
Єврей у церкві провів намаз, казав, що Будда врятує нас.
Відповісти
Єврей у церкві провів намаз, казав, що Будда врятує нас.
Відповісти
Не хочете кохатися мальчики з мальчиками чи дєвочки з дєвочками, то й не кохайтеся.
Але нащо та мова? Чи заборонене яблуко манить вас сильно-сильно?
Відповісти
Останні новини
Папа Римський закликав узаконити одностатеві шлюби
22 жовтень, 2020, 00:12