Поліція Волині розшукує сина пастора релігійної громади

Поліція Волині розшукує сина пастора релігійної громади
Камінь-Каширський відділ поліції розшукує Сидорчука Рувима Олександровича 1991 року народження, жителя села Брониця Камінь-Каширського району, а також Шахна Леоніда Георгійовича 1967 року народження, жителя села Кримне цього ж району.

Про це повідомляють на сторінці відділу поліції у фейсбуці.

Інформують, що вказаних осіб підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 342 Кримінального кодексу України (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб).

Тих, кому відома інформація про місцеперебування вказаних осіб, просять повідомити на лінію 102.

Нагадаємо, Рувим Сидорчук – син пастора релігійної громади у Камінь-Каширському районі. Рувима та його братів підозрюють у низці злочинів, щодо них є відкрита низка кримінальних справ, а місцеві жителі розповідають про погрози та залякування з їхнього боку. Оди із братів Рувима вже перебуває у СІЗО. Раніше ми повідомляли про те, що столичні журналісти зробили розслідування «пекла під прикриттям церкви» на Волині.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Камінь-Каширський відділ наркоманів і алкоголіків. Каноннік начальник видно знову з запоя не вийшов і щось напридумував.
Відповісти
Брєд собачий він вже давно на заробітка в євробі
Відповісти