У громаді під Луцьком вандали понищили зупинки

У громаді під Луцьком вандали понищили зупинки
У Підгайцівській територіальній громаді невідомі пошкодили зупинки громадського транспорту.

Про це інформує комунальне підприємство при Підгайцівській сільраді у фейсбуці.

"Ми розчаровані зухвалістю вандалів, крадіїв та байдужістю жителів нашої ОТГ. Наша робота починає зводитись до ремонту, а не обслуговування. Щодня працівники комунального підприємства виїжджають, щоб відремонтувати, замінити зламане, викрадене, обмальоване. Це стосується огороджень, сміттєвих урн в скверах, зупинках, дитячих майданчиках та інше", - повідомляють комунальники.

Днями в селі Лище на артсвердловині на вулиці Шкільній вандали виламали двері та пошкодили автоматику. Також в селі Крупа неодноразово були пошкоджені зупинки громадського транспорту.

"Нашими працівниками було встановлено нові двері на артсвердловину, відремонтована автоматика та зупинка громадського транспорту.
Давайте відповідальніше ставитись до нашого спільного майна, поважати працю своїх жителів та разом робити нашу громаду кращою!", - закликають комунальники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть там живуть справжні європейці
Відповісти
на території Волині за наказом путена діє або діють диверсійні групи; бо ж українці - це богообрана, вихована на поезії Шевченка і Лесі Українки, в християнському православному дусі нація справжніх європейців, які апріорі так вчинити не можуть.
Відповісти