На Волині відбувся турнір для гравців на приставках Xbox

На Волині відбувся турнір для гравців на приставках Xbox
Працівники Рожищенської районної бібліотеки влаштували в центрі міста забави з конкурсами, а в ігровій кімнаті - турнір на приставках Xbox.

«За цей час і діти, і дорослі освоїли віртуальний бокс та теніс, змагалися з бігу та метання молота, із задоволенням грали у футбол та боулінг», - кажуть в бібліотеці.

За словами заступника директора закладу Світлани Матвійчук, ігри в бібліотеці – це щось нове і для бібліотеки, і для місцевої громади.

«Адже всі заходи, які організовують її працівники безкоштовні, в тому числі і такі ігрові турніри. Щоб взяти в них участь потрібно лише бути користувачем нашої книгозбірні. Завдяки новим технологічним можливостям нашого бібліотечного ігрового майданчика, діти спілкуються, навчаючи грі один одного, запрошують батьків разом провести вільний час», - зазначила вона.

Зі слів Світлани Матвійчук допомогли органіувати захід почесний громадянин міста Рожище Анатолій Ліпкан та народний депутат Сергій Мартиняк. За їх гроші придбали необхідне обладнання, а ремонт зробили спільними зусиллями громади та благодійному фонду «Європейський вектор».

У бібліотеці кажуть, що не припинятимуть новаційну діяльність.

«Посиденьки для кмітливих, онлайн-квест, бібліотечний боді-арт, та багато інших розваг цього недільного дня підготували для відвідувачів працівники бібліотеки. Попереду ще чимало літніх яскравих днів, наповнених змістовним відпочинком, веселих конкурсів. Проводьте канікули з бібліотекою!», - йдеться в повідомленні рожищан.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Рожище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відбувся турнір для гравців на приставках Xbox
31 липень, 2013, 08:55