На Дніпропетровщині авто в’їхало в будівлю: постраждали двоє дітей

На Дніпропетровщині авто в’їхало в будівлю: постраждали двоє дітей
У Петриківському районі Дніпропетрівської області внаслідок зіткнення автомобіля з будівлею постраждали 5 людей, з яких 2 дітей.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

«26 лютого о 07:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Журавлиній селища Чаплинка Петриківського району легковий автомобіль здійснив виїзд на територію приватного домоволодіння та зіткнувся з будівлею», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю рятувальників до місця події вдалось встановити, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Nissan Tiida. Водій транспортного засобу не впорався з керуванням, виїхав за межі дорожнього покриття та здійснив зіткнення з будівлею яка була розташована на території приватного домоволодіння.


На момент ДТП в салоні автомобіля перебували четверо людей (чоловік, жінка та дві дитини). Також, внаслідок події постраждала власниця домоволодіння яка саме в цей час знаходилась всередині літньої кухні.


На момент прибуття надзвичайників всіх постраждалих госпіталізували працівники екстреної медичної допомоги до медичного закладу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій 1984 року народження, жінка 1985 року народження, двоє дітей (2012 і 2015 року народження) та власниця подвір’я 1988 року народження.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.