Мер Луцька буде проводити прийоми громадян через Zoom

Мер Луцька буде проводити прийоми громадян через Zoom
Луцький міський голова Ігор Поліщук започатковує прийоми громадян через Zoom.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Разом із традиційним прийомом громадян міський голова Ігор Поліщук запроваджує і онлайн прийом через програму Zoom. Він відбуватиметься у першу п’ятницю місяця з 11.30 до 13 години.

З 11:30 до 12:30 міський голова спілкуватиметься з мешканцями громади через програму Zoom. Згодом на звернення, які не потребують уточнення, надасть відповіді в прямому ефірі на особистій сторінці у мережі Facebook (www.facebook.com/ihor.polishchuk).

Запис на прийом здійснюватимуть шляхом заповнення на офіційному сайті Луцької міської ради заяви встановленої форми не пізніше, ніж за два дні до дати його проведення. Вона повинна містити: прізвище, ім’я, по батькові громадянина, контактні дані (місце проживання, електронна пошта, номер телефону), стислий опис суті питання.

Записатись на прийом можна за посиланням: www.lutskrada.gov.ua/pages/zapys-na-onlain-pryiom.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго ранку! Звертаюся до вас за допомогою! ЯПотейчук Марія Василівна проживаю за адресою м Луцьк вул Загородня буд 4 кв 95 Працювала на аеродромі нашого міста кухарем але як ви знаете його розбомбили ..На даний момент я залишилась без роботи і пенсії не отримую. Але прошу не грошей ,' а вашої допомоги у підключенні світла в батьківську хату яка знаходитьсяв селі Тристень Луцького району, яке сільська рада відключила при керівництві Януковича. При відключенні боргу не було просто що ніхто не проживав на той час мама померла .А зараз ми живемо разом із сином у нього 4 діток і після вчорашнього вибуху у них уже істерика прямо перед вікнами. Мало того що 24 лютого ми з чоловіком якраз були на зміні зранку, дивом вижили діти налякані, ми встигли вискочити з кухні після того вона повалилась. Будь ласка! допоможіть підключити світло в батьківському будинку в селі, щоб вивезти дітей і виїхати самим хоч на трохи . Дуже дякую!
Відповісти