«Волинь» програла одному із аутсайдерів Першої ліги

«Волинь» програла одному із аутсайдерів Першої ліги
Луцька «Волинь» втратила очки в матчі проти одного з аутсайдерів Першої ліги краматорському «Авангарду».

Про це йдеться на сайті волинського клубу.

Уже на 11-й хвилині Євген Протасов вирізав хорошу подачу з лівого флангу, а Владислав Приймак головою її замкнув та забив свій дебютний гол у складі «Волині» – 0:1. «Хрестоносці» продовжували домінувати, хоча не так багато моментів доводили до ударів по воротах.

Під час одного із таких потужно стріляв по воротах сам Протасов, однак голкіпер господарів Артем Поспєлов відбив цей удар. У «Авангарда» було декілька забігів від Максима Єрмоленка, однак вдало на виходах грав Віталій Неділько, який вийшов у стартовому складі в чемпіонаті України уперше цього року. У «Волині» були удари Олександра Мартинюка та Протасова, однак перший був неточним, а під інший кинулися захисники, тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги нашого клубу.

Другий тайм почався із активності волинян – два непогані, щоправда, неточні дальні удари були у Богдана Оринчака та Артура Рябова. Після цього не влучали у ворота Віталій Приндета головою, а також Мартинюк, який змістився до центру з правого флангу. Ближче до кінця гри в активності додали вже господарі поля, а сама кінцівка вийшла стала страшним сном для «хрестоносців». Спочатку Юрій Сеницький підловив на помилці нашого захисника, увійшов у карну зону «Волині» та викотив на вільного Дениса Скотаренка, який розстріляв майже незахищені ворота – 1:1. А на 90-й хвилині ще одне перехоплення від Сеницького призвело до пенальті за фол Приндети на «двадцятці» «Авангарду». Вирок взявся виконувати Роман Толочко, який переконливо з «точки» переграв Неділька – 2:1.

До фінального свистка відігратися волиняни уже не встигли, тож у майже виграному матчі, де ніщо не віщувало біди, зазнали прикрої мінімальної поразки. Наступну гру наші хлопці проведуть вдома 12 травня – у Луцьку «Волинь» у перенесеному матчі прийме івано-франківське «Прикарпаття».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не гра, це повне жахіття...хоча це повне жахіття продовжується вже давно після відходу Столяра...непрофесійне керівництво, клубом керує тітка так званого олігарха, якому футбол до одного місця, кінцевими бенефіціарними власниками клубу є люди, які знаходяться в офшорі на Кіпрі, відсутність бази, полів для тренування, сучасного стадіону, сайту, клубного магазину....нездалі трансляції домашніх матчів в 21 столітті...(подивіться які трансляції в Уругваї, де футбольні поля набагато убогіші...)...провальна трансферна політика побудована на запрошенні нездалих футболістів пачками, а натомість втрата власних вихованців...історія Кухаревича як приклад...постійні суперечки в спортивному арбітражі...а нам кажуть, що ФК "Волинь" (Луцьк) це бренд...цікаво для кого...напевно для істинних (ідеалістичних) вболівальників яких стане все менше на фоні такої безхребетної команди та людей, які на ній паразитують та заробляють гроші, самозакохано любуючись у футболці з хрестами та продаючи власне поле "Авангарду" ворогам з "Вересу"...поняття сором, ганьба, чесність футболіста тут зайві...для цих всіх людей ці поняття мертві...вони спокійно житимуть далі рахуючи зелені купюри...хочу, щоб такі прізвища, як Приндета, Коломоєць, Нкололо, Чачуа, і ще багато назавжди зникли з волинських радарів через свою профнепридатність...Ви свою зарплатню за сезон маєте віддати воїнам, медикам чи бідним...а самі маєте піти працювати на завод чи в колгосп...А Ваш прес-аташе повинен припинити Вас відмазувати та реально описувати хід матчів...нічого Ми справжні волиняни все одно залишимось живі...і надіємось справжній клуб утвориться на основі людей для яких футбол на першому місці...
Відповісти