На Донеччині собаки загризли 34-річного чоловіка

На Донеччині собаки загризли 34-річного чоловіка
У Мирнограді Донецької області собаки до смерті загризли 34-річного чоловіка. Ще один - отримав травми.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на поліцію Донеччини.

До поліції Мирнограда надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці на нього та його родича напали дві собаки. 

Співробітники поліції встановили, що собаки породи кане-корсо, які належать 54-річному жителю, покусали двох чоловіків: 37-річний заявник отримав травми, а 34-річний постраждалий помер на місці.

Власник собак пояснив, що тварини натреновані на охорону. Вночі він їх відпускає і вони перебувають на території господарства. Вільного виходу на вулицю вони, за його словами, не мали, бо все огороджено високим парканом. Як собаки опинились на вулиці, господар пояснити не може.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 119 "Вбивство через необережність" Кримінального кодексу України.

Наразі собаки перебувають у вольєрі під наглядом ветеринара.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора прийняти закон, яким прирівняти таких собак до зброї, власників зобов*язати отримувати щорічні дозволи, собак перевіряти в професійних кінологів, за буд-яких відхиленнях - вилучення назавжди. Вигул виключно в наморднику та на повідку. Нанесення шкоди людині - термін власнику собаки як за тілесні ушкодження. Смерть - довічно. Тоді, можливо, їх і тримати не захочеться, а як захочеться - то дивитись будуть за ними і залізні намордники чипляти.
Відповісти
Підтримую на всі 100, бо у нас зазвичай власники бійцівських порід неадекватні люди
Відповісти
То деж ті хвальоні народні депутати? За дерибаном немає часу на роботу? Хто там від Волині пробрався, хай би відповідний закон і подав, чи слабо і баблом не пахне?
Відповісти