Браконьєрів, яких впіймали за вбивство козулі на Волині, попалися не вперше

Браконьєрів, яких впіймали за вбивство козулі на Волині, попалися не вперше
В Любешівському лісомисливському господарстві затримали чотирьох чоловіків зі зброєю. Їх підозрюють у вбивстві козулі. Усі затримані – жителі села Ветли. Проти трьох із них 2018-го було відкрите кримінальне провадження через вбивство лося.

Про це розповіла Суспільному телефоном речниця управління лісового та мисливського господарства області Світлана Думська.

Події відбулися 15 серпня на території мисливських угідь, що в користуванні Українського товариства мисливців та рибалок, – між селами Ветли та Мукошино Камінь-Каширського району. Браконьєрів працівники лісової охорони побачили під час рейду. Поруч було тіло самця козулі.

"Чоловіки свою провину заперечували, казали, що просто знайшли вбиту тварину", – каже Світлана Думська. Речниця додає: в автівці затриманих знайшли п'ять рушниць, одна з яких була без належних документів.

На місці події викликали слідчо-оперативну групу. Як розповів головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський, за фактом вбивства тварини на чоловіків склали адміністративні протоколи за статтею 85 "Порушення правил використання об'єктів тваринного світу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Браконьєрів, яких впіймали за вбивство козулі на Волині, попалися не вперше
16 серпень, 2021, 17:27