Луцька «Волинь» після поразки у Кривому Розі посіла десяте місце у турнірній таблиці

Луцька «Волинь» після поразки у Кривому Розі посіла десяте місце у турнірній таблиці
Сьогодні, 6 жовтня, в пармах 12-й туру Чемпілнату України Першої ліги з футболу, криворіжці з рахунокм 2:1 на власному полі переграли лучан.

Як повідомляє Футбол24, Олександр Бабич у своєму дебютному матчі на чолі Кривбаса здобув три очки у поєдинку з Волинню.

В середині першого тайму криворіжці продемонстрували чудову взаємодію, розігравши комбанацію правим флангом. Татарков за межами штрафного віддав на Вагнера і бразилець в дотик п'ятою повернув сферу назад Микиті. Той впіймав м'яч на самісінькій лінії і під тиском захисників спромігся навісити у воротарський майданчик. Кіпер лучан махнув рукою повз м'яч і Артем Щедрий сповна скористався таким подарунком.

На останній хвилині першого тайму захисники "хрестоносців" загрались поблизу власного штрафного і замість того, аби вибити подалі, почали перепасовуватися. Одну з передач перехопив Хобленко і віддав на Вагнера на дальню штангу. Оборонець у падінні перервав політ м'яча, але круглий відскочив до Дебелка, Роман повернув на Вагнера і той подвоїв рахунок у матчі.

По перерві Богдан Кобзар вдало зіграв на добиванні після пострілу гравця лучан і відновив інтригу у матчі. Зрештою, поєдинок так і завершився перемогою криворіжців. Звитяга дозволила Кривбасу набрати 24 очки і повернутись на другу сходинку турнірної таблиці, Волинь з 13-ма балами – десята.

Наступний матч команди Альберта Шахова буде уже цієї неділі – 10 жовтня у Луцьку «Волинь» прийме тернопільську «Ниву».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.