Луцьку міську раду пікетують підприємці. ФОТО

Луцьку міську раду пікетують підприємці. ФОТО
Підприємці з Центрального ринку Луцька прийшли до стін міськради, аби «захистити свої робочі місця».

Зібрання людей відбулося перед початком роботи сесії міськради 29 серпня.

За словами одного із підприємців, очільника ГО «Бізнес Волині» Ігоря Дильова, люди, які працюють на торгових рядах ПФ «Скорпіон сервіс», прийшли із проханням до депутатів не забирати у них ці ряди на Центральному ринку, що знаходиться на вулиці Глушець.

До них приєдналися й інші підприємці з Центрального ринку, які працюють на інших рядах. Близько 70 людей підписали звернення луцькому міському голові Миколі Романюку із проханням продовжити термін оренди торгових рядів «Скорпіон сервісу» до кінця 2015 року.

ЧИТАТИ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ СЕСІЇ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Приводом до пікету стали винесені депутатом Володимиром Никитюком на розгляд сесії проекти рішення, якими пропонується припинити договори оренди землі зі «Скорпіон сервісом».

Підприємці просять не підтримувати цих проектів рішень.

Текст звернення із підписами 70 підприємців віддали міському голові, який пообіцяв під час розгляду питань щодо припинення терміну оренди землі з ПФ «Скорпіон сервіс» надати підприємцям слово.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ледацюги - йдіть працювати, обійдемося якось без вашого китайсько-хмельницького лайна, пікетувальники мля
Відповісти
Не поцарапайте авто новоизбранному депутату!
Відповісти
а паркуватись дивлюсь уміють
Відповісти
Микола Ярославович, розженіть земельну банду Кравчука - Никитюка, які ось уже 10 років грабують місто. Виженіть в шию це поліщуцьке чмо Кравчука та подайте в прокуратуру запит про земельні махінації Никитюка. Ці ублюдки повинні сісти на нари.
Відповісти
Никитюка за грати. Скільки можна грабувати громаду Луцька. Людоньки, побачите його чи дружину - плюньте їм в морду. Не обслуговуйте Никитюка та Кравчука на ринку. Женіть звідси цих гавнюків та їх родини. Вони повинні заплатити за наші страждання.
Відповісти
Ряди "Скорпіон-Сервіс" не мають ніякого відношення до Центрального ринку Облспоживспілки.
Але так само "Скорпіон-Сервіс" не має жодного відношення до антисанітарії, яку розвела цигансько-азербайджанська помідорно-кавунна мафія на вулиці Замковій. Хіба що останній стало тіснувато, і вона бажає загарбати орендовану у міста "Скорпіон-Сервісом" землю.
Відповісти