У школі на Волині діти харчуватимуться за меню від Клопотенка

У школі на Волині діти харчуватимуться за меню від Клопотенка
19 жовтня у ліцеї №10 м. Ковеля стартував тиждень «Нове шкільне харчування»: тут випробовують нове меню відомого кухаря Євгена Клопотенка.

Про це пише мер Ковеля Ігор Чайка на своїй сторінці у фейсбуці.

«Протягом тематичного тижня готуватимуть нові страви, суть яких - здорове харчування, оптимальне співвідношення всіх корисних для дітей, які ростуть, елементів та поживних речовин. Також - менше цукру, менше солі. Ну й крім того, що страви мають бути корисними і поживними - вони мають бути естетичними на вигляд», – зауважив Ігор Чайка.

Мер Ковеля цікавиться, яким буде результат за підсумками голосування. Молодша ланка зараз голосує смайлами на виході з їдальні, а старші - лишають свої враження через онлайн-відгуки у спеціальній Google-формі. Також страви дегустуватиме в кінці тематичного тижня - це 26 жовтня, безпосередньо колектив, батьківський комітет та запрошені гості.

Також Ігор Чайка наголосив, що страви-переможці увійдуть до нового меню здорового харчування для решти шкіл уже з нового року. Тому що за такими змінами, знову ж, тендерні процедури, оновлення харчоблоків, зміна вартості харчування тощо.

«Цікаво, а хтось уже пробував харчуватися і вдома за меню від Клопотенка? Як загалом вам це нововведення?» – запитує мер Ковеля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.