Назвали найпопулярніші школи Луцька

Назвали найпопулярніші школи Луцька
У переліку найпопулярніших шкіл Луцька - чотири гімназії та два ліцеї.

Про це Луцькому замку розповів начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк, – пише Волинська правда.

На запитання: «Які школи Луцька є рейтинговими, тобто такими, що користуються популярністю серед батьків, які прагнуть віддати свою дитину саме у цей навчальний заклад?», Гребенюк відповів: «Це школи так званого нового типу – гімназі та ліцеї. Зокрема, гімназії № 21, 18, 14 та 4, ліцеї № 9, 26. Набрали багато діток у школі № 10. Крім того, повний набір школярів спостерігається у школах, що розташовані у віддалених мікрорайонах, куди віддають своїх дітей батьки, які там проживають».

Також Гребенюк відреагував на інформацію про численні скарги батьків, від яких перед тим, як записати дошкільнят у перший клас, вимагають пройти певне тестування, часто досить складне – діток змушують прочитати слово, розібрати його на склади, полічити до ста.

«Від кого з батьків вимагають провести тестування їхніх діток, хай звернутися до нас в управління освіти. Річ у тім, що набір у перші класи мають право здійснювати за попереднім тестуванням тільки два навчальні заклади Луцька з посиленим вивченням іноземної мови – №1 і №5. Решта шкіл, включаючи гімназії та ліцеї, повинна проводити набір без будь-якого тестування», – заявив головний освітянин міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
10 школа рулить!
Відповісти
ВолиньПост, будь ласка, поцікавтеся у чиновників, чому дітей-чорнобильців не харчують в школах безкоштовно, як це має бути згідно пільг??? Дякуємо!
Відповісти
Чорнобильська аварія сталася у 1986 році. Які діти чорнобильців? Скільки їм років?
Відповісти
bravo Каструлька!!!
Відповісти
Діти Чорнобильці - це не лише діти які народилися у 1986 році. Це діти, які народилися у забруднених иеріторіях, у сім*ях - ліквідаторів та ін... Мисліть ширше, тупоголові християни
Відповісти
Задачка
1.Діти, що в цьому році закінчують школу, народжені у 1997 році.
Ліквідаторам у 1986 році було мінімум - 20 років.
Виходячи з цього чи багатьох людей ви знаєте, що народжували у 31 рік дітей?
2. Забруднені території - це вся Україна, або тільки 30-кілометрова зона. В такому разі пільги або усім - або нікому.
Задовбали уже ці пільговики при вступі і з харчуванням, і з проїздом. Хто ж на вас виробить? Вас же цілі династії. Бабця на Поліссі під дощ попала, а внучата в Луцьку в садок безплатно ходять. Який взаємозвязок?
Відповісти
Каструлька - молодчинка!!! Тим чорнобильцям скільки не дай, то все мало. Що радіація з’їдає?! Якщо ви з чорнобильської зони, то як гриби та чорницю продаєте в Луцьку? Вони ж забруднені. Скільки тут справжніх ліквідаторів? Вони заслужили на пільги. А їхні діти, внуки з а що. Скоро станети вимагати пільги за те, що хліб купуєте? Україна вся постраждала від Чорнобилю, якщо на те пішло. Тому пільги всім, а не трутням!
Відповісти
3,14здець якийсь...стаття про школи,а обговорюють чорнобильців.
Відповісти
А що школи обговорювати? Всі, хто має до них стосунок, діляться на дві категорії (подібно до абонентів різних операторів мобільного зв`язку) - комусь те, що в нього, подобається, комусь - ні. І це не залежить від об`єктивної реальності!
Відповісти
Да, помню, как в 1993 перед набором в первую школу какой-то дяденька подсовывал картинки с животными и допытывался их названий на английском =) Чудные. Я тогда даже и украинского языка не знала, не то, что английских слов. Один чёрт - в школе всему научили. Да так, что переехав в РФ на ПМЖ даже пришлось адаптироваться заново к родной русской речи, хотя и сейчас, спустя 12 лет ни с того, ни с сего, совершенно внезапно в голову влезают украинские слова, вместо русских)))
А первая школа в Луцке - она действительно №1, лучшая!!! Такую базу дала, ой-ой-ой \m/ Очень сильный педагогический состав был, и надеюсь, таковым и остается.
Відповісти
Останні новини
Назвали найпопулярніші школи Луцька
30 серпень, 2013, 13:58