Поліщук пригрозив звільненням одному з очільників транспортного управління

Поліщук пригрозив звільненням одному з очільників  транспортного управління
Луцький міський голова Ігор Поліщук пригрозив звільненням з посади заступникові начальника відділу транспорту.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцькради 17 листопада.

Під час розгляду питання щодо розірвання договору з одним із перевізників через невиконання умов слово взяв Луцький міський голова.

Зокрема, він звернувся до начальника відділу транспорту Віктора Главічки. Мер міста зауважив, що нерідко ввечері через відповідну систему моніторить, як їздить міський транспорт. У результаті – є чимало зауважень, які він повідомляє відділу транспорту, аби ті провели відповідну роботу з перевізниками.

Так, нещодавно, на переконання Поліщука, він дав доручення перевірити декілька маршрутів через недостатню кількість транспортних засобів у вечірню пору. З-поміж інших був і маршрут №28.

«Мені прийшов звіт про перевірку, де йдеться по 100% виконання маршрутом №28. Але я дивлюсь щоразу увечері і бачу, що там 15%, 20% чи 30% виконання, але не 100%», - сказав Поліщук.

«Перевірку проводив Ваш заступник Олександр Середа. Ви його попередьте, що якщо він ще раз так буде проводити перевірки і буде попереджати про них перевізників, то це буде остання його перевірка у відділі транспорту міської ради», - резюмував міський голова.

Нагадаємо, виконком вирішив розірвати договір із перевізником ФОП Макарчук М.П., який надає послуги перевезення пасажирів на автобусному маршруті №3 через постійні порушення та небезпечність транспорту для пасажирів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.