У Луцьку відбудеться студентський фестиваль. ПРОГРАМА

У Луцьку відбудеться студентський фестиваль. ПРОГРАМА
Студентський фестиваль «Lutsk for students» відбудеться у Луцьку.

Провести його планують з 20 по 27 вересня, ‒ повідомляють організатори.

Мета фесту ‒ ознайомити першокурсників з історією та інфраструктурою міста.

Як розповіла голова Волинської обласної колегії Всеукраїнської студентської ради при МОН України Ольга Кревська, під час фестивалю студенти матимуть можливість взяти участь у тематичних заходах фестивалю: побувати на домашньому матчі «Волині» проти «Іллічівця», зустрітися з гравцями для фотосесії.

Окрім того, протягом тижня вони зможуть позайматися на базі спортивного комплексу «Олімпія» у різних секціях, матимуть нагоду переглянути кінофільм, а також відвідати Музей технічного прогресу.

Знайомитимуть студентів із Луцьким замком. Любителі театру переглянуть виставу Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка «Портрет Ліни Костенко».

Також для студентів буде організована дегустація млинців, для студентів-меломанів двері студії звукозапису відкриє гурт Флайzzа.

Зустрінуться учасники фестивалю і з луцьким міським головою Миколою Романюком.

Тож, аби стати учасником фестивалю, потрібно лише зареєструватись на обраний захід у соціальній мережі ВКонтакте.

Реєстрація розпочинається у середу, 18 вересня, о 20:00 і завершується за 3 години до початку обраного заходу. Для реєстрації потрібно в обговореннях заходу в коментарях написати своє прізвище, ім’я, назву навчального закладу та номер студентського квитка. Ті, хто ще не отримав студентський квиток, вказують назву свого факультету та номер групи.

Тож, організатори просять учасників реєструватись лише на один найцікавіший для них захід.

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ:


20 вересня 17:00 стадіон «Авангард» ‒ проведення першої тематичної екскурсії «Луцьк спортивний» футбольний матч «Волинь» ‒ «Іллічівець».

22 вересня 12:00 ‒ екскурсія стадіоном «Авангард», автограф та фото сесія з гравцями ФК «Волинь».

21-27 вересня ‒ дні відкритих дверей у спортивному комплексі «Олімпія» (безкоштовні заняття з тенісу, східних танців,фітнесу, футбол на міні полі, заняття у тренажерній залі)

23 вересня 15:00 (Замок Любарта) ‒ проведення екскурсії «Луцьк історичний»

24 вересня ‒ проведення тематичного походу «Луцьк атракційний» (16:40 кіноперегляд «Все включено. Канікули в Греції» та 16:00 екскурсія Музеєм технічного прогресу у СРК «Адреналін сіті»)

25 вересня 16:00 (приміщення Луцького національного технічного університету) ‒ день відкритих дверей у студії звукозапису «Аромотерапія ‒ Запис» та репетиційній базі гурту ФлайZzа, де студенти зможуть стати свідками запису пісні та спробувати себе у ролі співаків.

26 вересня 15:00 ‒ дегустація млинців у «Луцькому Діснейленді», кіноперегляд у форматі 5D та розіграш призів від спонсора

27 вересня 16:00 ‒ камерна сцена Волинського обласного музично-драматичного театру ‒ проведення тематичного походу «Луцьк театральний», вистава «Портрет Ліни Костенко».

Зустріч з міським головою Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбудеться студентський фестиваль. ПРОГРАМА
19 вересень, 2013, 17:56