Тварин у Луцькому зоопарку планують прогодувати за 500 гривень в день

Тварин у Луцькому зоопарку планують прогодувати за 500 гривень в день
Щонайменше 500 гривень в день потрібно, щоб прогодувати тварин у Луцькому зоопарку, і це за умови, що ціна м’яса ‒ 4 гривні за кілограм.

Головне завдання ‒ заготовити корми, адже якщо зараз тварин годують тричі на день, то з настанням холодів є потреба у п’яти прийомах їжі, ‒ повідомляє ВОДТРК.

Працівники підрахували: для того, щоб прогодувати звірів до травня, потрібно більше ста тонн кормів. Зараз тварини ще споживають траву і листя. Зі слів директора Людмили Денисенко, на друге годування мають зернові продукти або хлібобулочні вироби, а на третє тварин підгодовують кормовими і червоними буряками, картоплею.

З настанням холодів звірів переведуть на п’ятиразове харчування. Людмила Денисенко зізнається: торік тварини недоїдали. Зима була надто довгою, і кормів не вистачало. Щоб такого не трапилося цього року, колектив зоопарку намагається запастися харчами.

Все, окрім сіна та соломи, зоопарк змушений купувати. Хоча продуктами часто допомагають магазини і супермаркети, надаючи виноград, фініки, персики, інжир і навіть сухофрукти. Це допомагає збагатити раціон звірів. М’ясо зоопарку постачають фермерські господарства, а сухарями і хлібобулочними виробами забезпечує один з місцевих хлібокомбінатів.

Так, за підрахунками працівників, від 500 гривень в день потрібно, щоб прогодувати тварин. Але це можливе за умови, що ціна м’яса ‒ 4 гривні за кілограм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поставте в дворах контейнери. Я б з задоволенням в контейнер клав би наприклад сухарі, в інший тверді харчові відходи.
Відповісти
Я б теж сортувала. Небачу в цьому проблеми.
Відповісти
бомжі вам будуть за це дуже вдячні))
Відповісти
в мене є така інфа, що одна велика овочева фірма запропонувала їм безкоштовно, яблука, моркву і все таке, тільки приїдьте і заберіть, на що вони відповіли: то привезіть, візьмемо.
На тому переговори закінчились, а говорилось про великі обсяги харчу.
Відповісти
Шановний Пашо!Луцький зоопарк НІКОЛИ не відмовиться від запропонованих харчів!НЕ подавайте неправдиву інформацію або говоріть з ким домовлялися.Хоча ,можливо, ви переплутали це КП з іншим,схожим за діяльністю.
Відповісти
Пане Павле, не знаємо хто Вам надав таку інфу, але вона неправдива. Ми не відмовляємося від допомоги і тим паче й мови бути не може, щоби сказали: нехай самі привозять. Для прикладу, коли влітку нам запропонували кілька тон яблук (дивіться тут:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.390131537754866.1073741841.384223551678998&type=1),самі винаймали транспорт і завозили яблука. Так що навіть цікаво про кого йдеться і з ким це із нашого зоопарку вони розмовляли))) Заходьте на нашу сторінку у фейбуці і розкажіть. Розберемося))))
Відповісти
А більш детальніше можна ,що за фірма,і хто відповів? "то привезіть,візьмемо".
Відповісти
Останні новини
Тварин у Луцькому зоопарку планують прогодувати за 500 гривень в день
10 жовтень, 2013, 15:31