На Волині місцеві ради приймають звернення за асоціацію з ЄС

На Волині місцеві ради приймають звернення за асоціацію з ЄС
Місцеві ради у Волинській області приймають звернення до президента з вимогою підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

Так, 26 листопада сесія Нововолинської міськради звернулася до центральної влади з вимогою відновити курс на асоціацію з ЄС, ‒ повідомляють у ВО «Свобода».

27 листопада на вимогу ініціативної групи депутатів Іваничівської районної ради було скликано 22-гу позачергову сесію. На сесії одноголосно прийняли звернення депутатів ради до президента України, виконавчої та законодавчої влади щодо підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Також прийняли рішення підняти в центрі селища прапор Євросоюзу.

27 листопада 2013 року з ініціативи ВО «Свобода» провели районну і міську сесії Ківерцівської міської і районної рад. Усі 44-и присутні депутати Ківерцівської райради підтримали курс на підписання Угоди з ЄС. Також вимогу відновити європейський курс підтримали 24 депутати Ківерцівської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пізно пити "Боржомі"!:)
Це треба було робити за місяць до саміту, а не тоді, коли він вже почав свою роботу!:) "На деревню дедушке ці підписи!:) Ну і люди...?!:( Це ще раз підкреслює, що цей саміт - це плацдарм для піару опозиції і нічого більше!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині місцеві ради приймають звернення за асоціацію з ЄС
28 листопад, 2013, 10:45