Волинське підприємство за 10 днів виграло тендерів на майже 14 мільйонів

Волинське підприємство за 10 днів виграло тендерів на майже 14 мільйонів
За 10 днів товариство «Луцьксантехмонтаж-536» виграло тендерів на майже 14 мільйонів гривень.

Так, Холонівська сільська рада замовила фірмі будівництво дошкільного навчального закладу на 40 місць за 6,17 мільйона, - пишуть Наші гроші з посиланням «Вісник державних закупівель».

До кінця 2015 року коштом держбюджету мають збудувати садок, закупити в нього побутову техніку, меблі, озеленити й облаштувати територію.

Єдиним конкурентом виступило ТОВ «Житлобуд-2». До середини 2012 року 51% фірми «Житлобуд-2» належало ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Потім компанію переоформили на її багаторічного керівника Леоніда Стефановича.

Наразі власниками фірми є Леонід Стефанович, Ольга Стефанович, Анатолій Дука, Наталія Бохонко.

Раніше «Луцьксантехмонтаж» і «Житлобуд-2» регулярно розігрували тендери між собою.

Ще 7,6 мільйона гривень «Луцьксантехмонтаж» отримає від Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Волинської облдержадміністрації, який замовив реконструкцію зовнішніх інженерних мереж Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Термін виконання робіт чітко не визначений – з дати укладання договору та до повного виконання сторонами взятих на себе зобов’язань.

Єдиним конкурентом фірми на цих торгах було ТзОВ «Західелектромонтаж», яким володіє Ігор Рогаля. Останній також є бізнес-партнером депутата Волинської облради Віктора Кобринчука (заснували ТОВ «НЕП»).

Окрім того свого часу Рогаля і Кобринчук були зареєстровані за однією адресою в Луцьку. Кобринчук разом з Чорнухою також був депутатом від «Батьківщини» минулого скликання (2006-2010р.р.).

Наразі в облраді Кобринчук є членом постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, будівництва, архітектури та ЖКГ.

У вересні 2013-го Кобринчук вийшов із фракції ВО «Батьківщина» та разом ще з кількома депутатами від «Батьківщини» і «Фронту змін» долучився до депутатської групи «Патріоти Волині», яку очолив Степан Івахів, обраний від «Партії регіонів».

На обох тендерах конкуренти «Луцьксантехмонтажу» програвали з різницею в 0,3%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чорнусі лишилось ще джек-пот у лотерею зірвати, так пре чуваку....
Відповісти
а якi там зарплати?
Відповісти
курчєнко.тут багато не візьмеш..через таких і качають ще не одержані з бюджету кошти назад куди треба-легалізація.вражає дитсадок в горохів.районі 40 місць 6.2 міліона грн. ще обладнання плюсануть..ті хлопці за пару процентів тут офшор роблять, по приказу та чуткому присмотру..
Відповісти
6,2 ляма на садок? Це 155 тисяч на одного дошколярика. Да за ці гроші можна під Луцьком купити готовий будинок на 10-12 кімнат, кілька санвузлів, кухню, столову, басейн і соток 20 прибудинкової території. Та ще й встанеться
Відповісти
а про який садок йдеться? якщо в с. Холонів (Горохівський р-н) - то там давно функціонує дошкільний заклад.якщо в с. Галичани(холонівська сільрада) - то там всього 40 мешканців (разом з пенсіонерами і немовлятами). Непонятно)))))
Відповісти
У селі Холонів Горохівського району побудують новий дитсадок за 6 мільйонів гривень. Про це йдеться у «Віснику державних закупівель» № 96 (839) від 05.12.2013 року, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Холонівська сільська рада укладе угоду з ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» на будівництво дошкільного навчального закладу на 40 місць у селі Холонів. Зауважимо, фірма-виконавець належить члену виконавчого комітету Луцької міської ради Віктору Чорнусі.

Будівництво ДНЗ обійдеться сільради у 6169866.41 гривні.

Згідно з інформацією у «Віснику державних закупівель», будівництво повинне закінчитися у грудні 2015 року.
Відповісти
можуть поцікавитись трудовими буднями тих людей набравши їх підприємства вгуглі.там і програма "наші гроші" і різні антикорупційні видання все змістовно розписують з копіями докум.
Відповісти
Останні новини
Волинське підприємство за 10 днів виграло тендерів на майже 14 мільйонів
09 грудень, 2013, 14:24
Назвали кращі пісні 2013-го
09 грудень, 2013, 14:12