Як протестують студенти в Італії. ВІДЕО

Як протестують студенти в Італії. ВІДЕО
Італією прокотились студентські протести. Cотні молодих хлопців та дівчат влаштували демонстрацію під будівлею регіональної адміністрації у Мілані.

Про це повідомляє Еuronews.

Як передає видання, деяким маніфестантам вдалося зайти всередину та потрапити на засідання одного з комітетів. Щоправда, охорона швидко вивела активістів.

Студенти виступають проти скорочення видатків на освіту та вимагають від влади «перегляду фінансових пріоритетів», зокрема — відмови від будівництва високошвидкісного залізничного сполучення між Турином та Ліоном.

Виступаючи перед парламентом, віце-прем‘єр і міністр внутрішніх справ країни Анджеліно Альфано заявив, що влада поважає «право людей на висловлення власної думки», проте не миритиметься з будь-якими проявами насильства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те ж саме що і в нас відбувалося.А кажуть,що євросоюз кращий за нас:)І дітей так само бьють.Тільки там навряд хтось зараз верещати буде про права людини.
Відповісти
Ахахахах...
Відповісти
І хай прихильники ригів не кричать що в Європі мирно протестують, владі нормально ніде недоходить, ні у Франції, ні у Італії, а тим більше такій як в нас, вони підуть тільки тоді, коли розстануться зі своїми нікчемними життями.
Треба було тоді брати Банкову і не парити мізки.
Відповісти