У Європі не бачать перспектив у переговорах з Україною

У Європі не бачать перспектив у переговорах з Україною
Очільник Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу заявив, що Євросоюз припиняє переговори з Україною щодо підписання угоди про асоціацію.

Про це пише Lb.ua з посиланням на ИТАР-ТАСС.

Підсумовуючи результати чергового саміту ЄС Баррозу зазначив, що не бачить перспектив підписання угоди з Україною найближчим часом.

"Ми не бачимо прагнення Києва до підписання угоди і не вважаємо за потрібне вести переговори, які не підтверджені чіткою позицією наших партнерів", - пояснив єврочиновник.

Баррозу пояснив, що проводив переговори із українським керівництвом та не побачив у нього "євроінтеграціних прагнень".

"З моменту листопадового саміту (" Східного партнерства ") у Вільнюсі я двічі розмовляв з президентом України Віктором Януковичем, верховний представник Кетрін Ештон(ЄС, - ред.) приїжджала в Київ і перший віце-прем'єр України Сергій Арбузов побував у Брюсселі. За підсумками всіх цих переговорів ми не побачили чіткої позиції українського керівництва щодо Угоди про асоціацію", - пояснив голова Єврокомісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не видно, щоб із-за цього небо впало на землю...
Відповісти
Ну правильно! В них свята на носі, п'янки-гулянки то які переговори для того Баррозу! На шару, за рахунок перевороту, не вдалось Україну відхапнути і втюхати свої дорожущі кредити, от і починають істерити! Давай - до побачення!!! Будуть тепер по новому Кличку з Тягнибоком еврики збирати, бо ці що на Майдан пійшли - пшик у трубу!:)
Відповісти
Останні новини
У Європі не бачать перспектив у переговорах з Україною
20 грудень, 2013, 18:45